6.3.08

25 CICLE DE MUNTANYA. dimecres

aquest dimecres el cicle de muntanya es traslladava a gironella amb la presència de l'Armand Ballart i les seves escalades de dificultat a la Península.


tot i el fred i el vent, el local es va omplir amb 110 assistents per veure històriques fotos d'un escalador amb una ètica i un humor molt propis, que qualsevol que hagi repetit les seves vies haurà pogut comprovar.

la xerrada es va allargar fins a 1h i 45 minuts, amb una revisió a tots els racons de l'escalada mediterrània. el fred del local no ens va desanimar, tot i que a mi se'm va fer un xic llarga (potser perquè moltes coses de l'armand ja les coneixia).

una curiositat: si aneu a fer la canal del riambau al pedraforca i heu d'abandonar un pitó no us preocupeu, estareu invertint en la pròxima via de l'armand.

avui també ens arriba la tràgica notícia de la mort de l'Iñaki Cabo

i avui al vespre, també a gironella tindrem bicicleta i desert amb el sergi fernandez

2 comentaris:

Jortx ha dit...

Déu ni dó el fred que feia ahir al local, sobretot pels que estàvem al costat de la porta!

A mi no se'm va fer gens llarga; suposo que com que encara he de sortir de l'ou i no conec massa res, vaig alucinar amb la de parets que sortien (sobretot al País Valencià!).

A la foto es pot veure a un altre berguedà que se li va fer llarga la xerrada, està dret i no mira l'exposició.... potser és perquè té un dona al costat ;)

Salut!

Iban Bessa ha dit...

de et n'hi ha dos que no estaven per la feina, el gatsaule i el cunill, però la noia és la montse. de fet aquesta foto és feta una vegada acabada la xerrada