2.6.09

LA PLACETA. Secrets de colors

divendres passat ens vem decidir a visitar un sector encara en formació. de moment no en diré gaire res més, només que promet, que té alguna joia i que també té roca mediocre en alguns punts (ja s'anirà netejant).

al sector hi ha vies que van del 6a al 7c(?), amb algunes joies. al les fotos un 7a i un 7b:







8 comentaris:

K. ha dit...

La Placeta li diuen? Molt xulo el lloc...

A veure quan tinc nivell per provar les xorreres...

Anònim ha dit...

Hola Iban, després de mesos lesionat ja m'he donat l'alta i estic a punt perquè em duguis a aquest lloc tan benparit. Suposo que la inactivitat passarà factura però s'ha de provar. Quedes contractat! i Ai de tu que encadenis un 7c abans que un servidor. Jo ho vaig dir primer!! Tu ja m'entens.
Aquest dissabte ja vaig donar per enllestida la Pedasso Pepino (7a+) la via més a l'oest del Mercadal superior. Ara està perfecte sense humitat, ha arribat l'hora de que siguis el primer encadenador.
Ja m'ho explicaràs.

Ernest

Jortx ha dit...

Vaig anar a treure-hi el cap diumenge, fent un parell de vies a l'esquerra: diedre molt tècnic i desplomet mig fissurat (6c's?¿) i arrossegant-me per la de xorreres amb pas hiper-cabron a dalt... Una raconada única!

Com que veig que l'Ernest et dóna feina, si t'interessa hem començat a equipar la planxa del pis de baix del Balcó, tal com li vam dir al Capis. De moment hi ha 7a, 7b, via a mitges i 7a, de forats i ben autèntiques!

Ja m'ho explicaràs a mi també =)

Iban Bessa ha dit...

K: de moment li diem la placeta, no sé si al final quedarà el nom del paratge o de la casa que hi ha a prop (i que de moment fa que no es publiquin ressenyes...). les xorreres són dures, dures...
Ernest: si ja estàs recuperat de la lesió ja saps on sóc, per anar a la placeta, a riugréixer o on vulguis!!! i la teva via nova, a veure si m'hi acosto abans de patum, q sinó l'entrenament marxarà dels meus braços...
jortx: em sembla que sé quines vies vas fer, 6c's, potser si... entre la feina que em poseu i la que em poso jo, no sé si tindré temps de fer-ho tot!!!

salut i a tibar!!!!

Jortx ha dit...

Per cert, on cau el 6a??

Iban Bessa ha dit...

a l'esquerra del tot hi ha un placa amb 3 vies. són 6a's aproximadament, i la de l'esquerra 6b si vas fins a la R de dalt.
més a l'esquerra hi ha un 6b+/c.

TRanki ha dit...

BOOOOOWWWW!!!!

I té ombra tambéééé?

Ostres calcari conglomerat i xorerres tot en un!!!!

Que guapo el lloc i que inhumans els degotalls de la dreta del diedre....estan equipats?

mmm....a veure si et trev el secret algun dia i ens hi acostem, sembla guapissim...

Iban Bessa ha dit...

ombra a la tarda!!!! els degotalls estan de 7b+ o així... si algun dia t'hi vols acostar ja ho saps...