24.6.09

LA GRAVERA. Tibant de menys canto

avui encara tenia els dits fets pols, poca pell i poca força... anem a la tarda a la gravera. fa fresca, ombra, bona temperatura, bon tacte!!!

al pep li falten bastants setens de la gravera i jo tinc feina en un esperó, comencem escalfant per la més fàcil, lauri, 7a (6b+/c???). jo la prefereixo per escalfar a lluna bruna, 6b molt més físic i difícil (??). el pep l'encadena al flash, són tres passos intercalats de reposos i transcisions.

seguim amb la veïna leviatan, 7a més difícil que la seva veïna (6c/+??) i també més maca. bloqueig llarg i placa tècnica, molt maca! el pep l'encadena en 2 intents.

ara toca la feina d'avui. poso les cintes des de king kristu, 6a de diedre molt maco.
primer intent a kina kanya, 7b+. esperó desplomat on lluites contínuament contra les regletes d'esquerres i la falta de canto a la dreta de l'esperó, amb la porta que fas tota l'estona. la part final és de canto, aguantar i xapes lluny. em penjo un parell de vegades.
segon intent, descobreixo com xapar la 4ª cinta i evitar la porta, però no aguanto el bloqueig a l'invertit de després. la resta ja la tinc assimilada, podré aguantar? baixo sense forces, sense pells i gairebé sense llum, però molt content perquè és el tercer dia consecutiu escalant i he fet dos intents molt dignes i he tret l'entrellat dels passos on tenia dubtes.

fotos a kina kanya cortesia del matapà:







el pep prova tocapi, 6c+ (si aquesta és 6c+, que si que ho és, lauri i leviatan són més fàcils). primer intent per veure-la i al segon li patina un peu quan ja sortia. ara tenim feina pendent els dos i tornarem aviat!!!

4 comentaris:

tranki ha dit...

Ei Ivan,

No us talleu i cateu el "8a" de la dreta...flipes, pot ser 7b+ també! Val a dir que el dia era MOLT FRED, però va sortir en un parell d'intents!

brutal el 7b a la esquerra de llunabruna...i la propia llunabruna...una via molt maca...

TRAnki

Iban Bessa ha dit...

8a's q semblen 7b??? quina por!!!

com va anar per riugréixer? va caure la magic boulevard???

salut!!!

Anònim ha dit...

Jo també ho penso que la tecno sigui 7b, és més difícil la ruta del taxista!!!
La qual cosa fa pensar.....si es va decotar noves il.lusions de 7c+ a 7b+ o 7c, kina kanya a 7b+, pq no es va fer a lauiri, leviatan, i alguna més???
Bé, només és una observació, jeje
serà que es volia o es vol pujar de grau massa ràpid!!

Iban Bessa ha dit...

estem completament d'acord, en el mateix sector hi ha graus molt desfassats d'una via a l'altra, no sé pq no es van homogeneïtzar.

salut!!