10.6.09

RIUGRÉIXER. La gravetat!!! i la corda...

després de la tunda d'ahir al castell de les dames toca una tarda més de dimarts a riugréixer, el sector més fanàtic del berguedà.

com que ens ajuntem una bona colla i alguna via d'escalfament està ocupada, començo escalfant a la derbi, 6b, i a la derbi variant, 6b/+. són totes dues molt bones i s'hi escalfa bé, tot i que un pèl curtes...

aprofitant que ha quedat lliure i el calmet i el riki m'estan posant les cintes al meu projecte pendent, segueixo escalfant (avui es demostrarà que escalfar bé és beneficiós...) a l'orfe del mig, 6b+/c.

ben calent i una mica nerviós em fico a gravetat lúdica, 7b, LA FEINA. aprofitant que m'han deixat les cintes posades i que la memòria em funciona bé, encadeno al primer intent del dia (5è en total)!!! baixo feliç com un tornavís.... era el mite que havia d'encadenar abans de patum (tothom sap que per patum els escaladors berguedans perdem una lletra, a part de neurones...). la via és espectacular, desplomada, física... i dura! un 7b de gamma alta...

per matar la tarda acabo amb bon jan, 6c+ molt explosiu però que a mi m'agrada molt.

ara començarem una campanya per canviar el nom de l'orfe del mig per "temblores", en honor a la "moto" del matapà xapant el pas clau...

la nota negativa és que marxant el pep es va oblidar la corda a peu de la via el trabucaire, i quan hi va tornar no hi havia ni la corda ni les dues cordades (una renault traffic negra i un AX) que escalaven també al sector.
AGRAIRÍEM QUE ENS LA TORNESSIN, GRÀCIES!!!! una beal de 80m amb 1 any i mig d'antiguitat...

5 comentaris:

PGB ha dit...

Primer de tot enhorabona per l'encadene de la Gravetat Lúdica! Ara a disfrutar de la Patum! Quina enveja!

I espero que recupereu la corda, pregunteu una mica per la gent que escali per Riugréixer a veure què en saben dels de la Tràffic i l'AX. Sort!

Jordi ha dit...

Felicitats Iban! tinc ganes de conèixer això de Riugréixer!

Jortx ha dit...

Caram! Això de la pèrdua de lletra no ho sabia......

És igual, seguiré fitxant encara que en perdi dues o més!!

Bona patum Iban!

TRanki ha dit...

Iepa IVAN. MOltes gracies per l info sobre les vies....encara que vam pirar d'hora va ser un bon dia d'escalada...la setmanaque vé a pel 7c i el 7c+ que teníen unapinta al.lucinant!!!

Ens veiem la propera...que pujo amb nano inclòs.

Gracies bow i felicitats per la GRAVETAT ( auell 7a/a+ de pililla...) hehehe és broma bow, quin via més bonica ( em va molat més que el 7b+ a la dreta)....res tot molt xulo...la RINOVIRIS creia ue era de despplom i resulta que a dalt té passos fcails de vure però tècnics...un viatge al.lucinant de via...i es munta el 7c+ de puta mare.

deeeewwwww!

Iban Bessa ha dit...

quina feinada q tenim tots a riugréixer... amb nanos o sense!!!

ens hi veiem (una vegada hagi recuperat la lletra perduda a la patum)!!!