21.6.09

TRES PONTS, recuperant després de patum

avui, tot fent el cafè hem decidit anar a tres ponts amb el pep. hi hem arribat massa d'hora (2/4 d'1) i encara hi entrava un solano!!!

després de patum i d'haver passat un grip (i no he estat a mèxic!!), només havia escalat un dia a riugréixer, on va sortir plorant plorant la violència domèstica, 7a+... avui tocava escalar de veritat i començar a recuperar tot el perdut aquests dies.

hem aprofitat per escalfar en una via de l'esquerra on l'assegurador estava a l'ombra, calvos del chin-chan, 6a+, una bona via de fissura.

com que ja ha començat a entrar l'ombra, seguim escalfant a joc de mans, 6b segons on ho mires, 6b+ en altres llocs... bona per escalfar, amb pas de no equivocar-te per entrar a la reunió.

ara ja toca l'ombra a tota la paret, munto bueno-bueno, un 7a de l'entrada. té una entrada molt fina de regletes i pocs peus, després ja és una bavaresa d'escàndol. necessito dos intents en total per superar la sorpresa de l'entrada i encadenar-la. el pep la treu al 3er intent.

ja posats, em fico a aonvolsnar, 6c el primer llarg i 7a+ fins a R2. encadeno a vista el primer llarg i sortint del pas dur del segon me'n vaig sense saber gaire què ha passat. fins ala R festival de canto i uns "alejes" que et fan anar bastant tens. al segon intent surt sense molts problemes, avui m'apunto un 7a i un 7a+ de tres ponts!!!

s'acaba el dia i ens mereixem una cerveseta!!!