22.5.09

CASANOVA. Posant-me deures

dimarts a la tarda aprofitem per sortir a trepar. quan comença a fer calor vol dir que comença la temporada de tardes al berguedà, anirem a casanova, que està a l'ombra tota la tarda.

l'escalfament comença amb la clàssica ull de poll, un dels 6b's més macos del berguedà (i resta del món). és important desmuntar-la en top-rope, per evitar el megapèndul fins a estrellar-se al roure...

com que el matapà vol provar mursiélago fuerte, seguim l'escalfament amb aquesta via. 6c+ a les ressenyes fàcilment decotable a 6c.

volia provar un 7b+ del sector de l'esquerra (el del costat de l'escurçó negre...), però és molt regletero i em feien mal els dits... i si intento muntar el trallón? doncs armat de fe i cintes, mirant-m'ho amb calma aconsegueixo arribar a la cadena i veure tots els passos!!! és la primera vegada que intento un 7c... tot i que encara em queda lluny, no la veig impossible del tot (a mig termini). un altre intent en top-rope em certifica que ja tinc deures pel 2009, quina feinada!!!
la via és boníssima, desplom de xorreres, placa de bidits, escalar entre xapa i xapa...

per rematar un dia de bones sensacions, el matapà encadena mursiélago fuerte, s'està posant valent el paio!!!!

4 comentaris:

Pietro ha dit...

Jajaja, m'ha fet molta gràcia, per no dir ràbia lo de que la Mursiélago Fuerte és un 6c+ facilment decotable a 6c. No em sembla coherent que gent que esteu provant 7c i que realitzeu aquestes vies per "escalfar" tingueu aquesta tendència decotadora per vies que a més probablement us sabeu de memòria. No vull dir que no tinguis raó, però crec que és més objectiu deixar que la decotem (o no) els que de moment hi treiem el fetge per la boca quan la provem!
De bon rotllo eee, però és que m'ha recordat quan jo li decoto els 6as que encadena la meva parenta, li fa una gràaaacia,jejeje!
Bona sort amb els deures!

Iban Bessa ha dit...

pietro: el matapà no ha encadenat encara mai cap 6c i va encadenar el mursiélago... creiem q podria ser coherent donar-li 6c. i si la compares amb la seva veïna txuet i furissu (6c) veuràs q mursiélago és més fàcil... potser es podria intercanviar el grau de les dues.
de totes maneres, el fet d'haver-la fet vàries vegades fa q trobis la seqüència amb la q és més senzilla de realitzar, i la més econòmica en energies... potser si hi coincidíssim un dia te la podria explicar i tu tb li donaries 6c.
posats a dir tb m'han dit q el trallon es podria decotar a 7b+... m'és igual, la via és boníssima igualment i em costarà el mateix d'encadenar. al final el grau és orientatiu i subjectiu.

merci i sort amb els teus deures!!!

fran ha dit...

ep mestre! kom ha anat el cap de setmana? Algun endadenament mes? Jo acabo d'arribar del pais basc.
si vols linkar el blog que tenim amb els de tgn: google+tgnbcn multiply.

salut i ens veiem aquesta setmana, a veure si podem grimpar algun dia.

ramonet ha dit...

Molta sort amb el 7c, i ànim que tú pots segur, es questió de creure-se-lo, perque amb el grau que fas ( per el que llig al bog)tens capacitat de sobra.