29.6.09

LA GRAVERA. Kina kanya

avui a la tarda hem anat a trepar. el radar deia que al berguedà nord hi plovia, riugréixer descartat... i si anem a la gravera i provo "els deures"?

anem amb el quim i els dos "jeros".

escalfem a rock-sana, 6b finet finet on s'ha d'anar bé de peus.

el quim ja està nerviós i decideix que el piragüisme no l'ha deixat prou "tou", posa cintes a kina kanya, 7b+, els deures:


se sent tronar de lluny, està negre, hi ha molta humitat... la provo, però encara vaig massa fred i els cantos patinen una mica, aprofito per controlar-la bé. ell hi torna, però no troba l'equilibri a l'esperó (tota l'estona et fa la porta...).
m'hi torno a posar i a la segona cinta comencen a caure gotes. els palmejos i talons a l'esperó ja els faig mullant-me la mà i la cama... aconsegueixo equilibrar-me i xapar la 4ª cinta, apreto mig improvitzant i arribo al repòs. ara ja plou, sort que desploma i no em mullo... últim pas físic i deixa de desplomar tant, vaig molt inflat i he d'espolsar mentres em cau la pluja a la cara... encadeno, 7b+!!! sota la pluja, amb el casc degotant i l'esquena molla. desmunto corrent i pleguem trastos, s'ha acabat la tarda.
llàstima que el quim no l'ha pogut tornar a provar... un altre dia...

5 comentaris:

PGB ha dit...

Joer, que èpic!
Enhorabona pel rotpunkt! :D Encadenes com aquests són els que es recorden tota la vida ;P

Jortx ha dit...

Aaai les pluges de tarda d'estiu berguedanes....

Allà al Balcó també la vam patir una bona estona, amagats sota les buitreres! Al final se'ns va parar el cap i vam fotre'ns ben xops posant una reunió. Quan plegàvem, encara hi havia el Capis fent feina i semblava que no es mullava, però no sé com va acabar!

Felicitats per l'encadenada!

TRanki ha dit...

Ei Bow...això de la PAtum més aviat us fa encalomar o què???

felicitats.

Que curiós a GRAVERA...els tres cops que hi he estat sempre hem sortit pitant, per pluja o pel fred..la darerra ens va passar el mateix, un va encadenar i l'altre ja va perdre la oportunitat amb el tema de la rasca...

Anònim ha dit...

OLEEEEEE OLEEEEE HARA YA POTS DECOTAR LA VIA SERA 7A 0 7A+? PER QUE DESPRES DE TANTS PEGUES SEMBLA TOT MES FACIL?

Iban Bessa ha dit...

merci nanos!!! és maco veure q vas progressant mica en mica...

tranki: la gravera té el cotxe a prop i és un lloc on anem amb temps insegur... llavors passa el q passa, jaja

"anònim" (quin nom més estrany per una persona...):de fàcil res de res, com a mínim per mi!!! tot i q quan encadenes és pq ho fas tot tal com toca... i si jo et semblo "decotador" et presentaré gent valenta de veritat i q ha escalat per tot el món i ja ho veuràs... ai, no! que no sé qui ets i no te'ls puc presentar!!!

salut i a tibar!!!