28.4.11

LLEIDA CLIMBS III: Bagasses, Colores.

després de dos dies apretant als desploms, els braços necessitaven una mica de repòs... i on millor que a les plaques de bagasses, on el que treballa de valent són els peus. li proposo al joan i em diu que si, que la via que vulgui però que he de fer tota la via de primer. com que puc triar, em decideixo a "tatxar-ne" una de les 100 millors que em falta, la colores, 215m, 6b+ (6b obl.).


ens ho agafem amb calma, el cansament dels dos dies anteriors fa que no tinguem tota la "xispa" necessària.
comencem:

L1: llarg de V amb tendència a la dreta, ja està reequipat amb bolts (com tota la via). és finet però fàcil.

L2: per mi és on hi ha el "tomàquet", placa molt fina de 6b, bastant obligada. una alien blau ajuda el coco en un pas. xapo l'última cinta agafat a ella, l'altra xapa queda molt avall i no vull xapar incòmode. és el llarg clau.


L3: llarg de tràmit, amb roca a negociar, V.

L4: una altra placa, aquesta de 6a. té el passet més dur obligat, però es fa bastant bé. l'esperonet és molt estètic i et plantes sota la part desplomada de la via.


L5: sostret gens difícil i a escalar a la part superior. la roca una mica patinosa obliga a ser prudent. espectacular però la sensació de patinar em deixa un regust poc agradable, 6a.


L6: el llarg estrella. desplom equipat amb les xapes estil friki, 6b+ amb bon canto (però desploma bastant). arriba un moment en que veus el següent parabolt moooolt lluny... allà em vaig espantar perquè anava una mica cansat d'avantbraços (passa factura això de fer esportiva...) i em penjo a reposar... si hagués sabut que hi havia tant canto... deu ser V+ per arribar a la última xapa, després 15m sense res més que uns cantos inhumans i en placa tombada. boníssim!!! 

L7: llarg de tràmit per sortir de la paret a la falsa feixa, III.

vem escalar al sol però amb vent, bona temperatura per escalar. de material: cintes i algun alien, i com que anàvem amb la calma hi vem posar 4h i mitja.

és la millor via que he fet a bagasses, una via per flipar en "colores"!!!!

de la falsa feixa a la dutxa de l'alberg de cellers, cerveseta i gelat!!!

l'endemà tocava més esportiva...

1 comentari:

Chavi ha dit...

Veo que al libro de las 100 en Cataluña le vas dando marcha y tachando. Combinando con otras cosas voy haciendo lo mismo. Si te apetece darle a alguna que yo no tenga podemos intentar coincidir.
Mi mail creo que sale al pinchar el icono de mi nombre.
Salud y a seguir dándole.