26.4.11

LLEIDA CLIMBS I: La Selva, Camarasa

aprofitant els primers dies de les vacances escolars de setmana santa marxem uns dies a treure suc de la guia "Lleida climbs". 
la primera parada serà a la selva, a camarasa.

com que no venim del món friki, sempre ens llevem a bona hora i comencem a escalar d'hora, som els primers en arribar al sector, podem escollir on escalfar:

comencem suau a michumi, 6a+.  és un diedret fàcil que evita el desplom de la seva veïna viagra, 6b+, una via boníssima per escalfar, amb desplom i canto.


com que ha anat arribant gent, em decideixo a posar cintes a mogli, 7b/7b+. un començament molt fi porta a una seqüència de canto rom on s'ha d'aguantar fins arribar a la zona de canto gran. d'aquí pura pila fins la R. surt a segon intent apretant a mort...


més feliç que un tornavís ens desplacem a la part dreta del sector, a la música del vi, 6c+. una via molt estètica que recorre un diedre-bavaresa i una placa final. la trobo fàcil pel seu grau, però molt maca.
aprofitant que la marta ha posat les cintes a la seva veïna la reina d'àfrica,7a+, decideixo fer-hi l'últim toc del dia per acabar les forces. patint i lluitant molt acaba sortint a vista, tot un dia triomfal!!!


no havia estat mai per aquest sector, però crec que hi tornaré. les vies són llargues i molt bones, i no hi ha tanta gent com en d'altres sectors de moda. després d'això anem al bar a sopar i a veure com el barça sentencia la lliga al bernabeu.