28.4.11

LLEIDA CLIMBS II: Kuestelon la France, Camarasa

després de la pujada a la selva del dia anterior, avui no tenim tantes ganes de caminar i ens decidim per un sector més pròxim, també a l'ombra i que ens han comentat que és bo, el Kuestelon la France.



per variar, arribem al sector dels primers, podem escollir on escalfar i ens decidim per la tascones lejanos, 6a+ (anem escollint vies que surten a les fotos, si estan fotografiades és que són estètiques...), un diedre clàssic on els frikis poden tenir algun problemet amb la tècnica.

una mica a la dreta comença cata crack, un 6c realment difícil a vista i que em costa dos intents resoldre l'entrada. és d'aquelles vies que se't pot fer un infern i, quan saps com va, després semblar-te fàcil.

ja fa estona que m'he fixat en la línia de tascons difamadors, 7b que enllaça l'entrada de la tascones lejanos amb la meitat final de el difamador 8a+/b. la trobo una via boníssima, amb bidits i moviments molt macos a la planxa desplomada final. l'encadeno al segon intent, tot patint bastant...

com que ja entra el sol i el sector s'ha anat omplint de gent, ens traslladem al sector veí la blanca, on encara toca l'ombra. com que estic una mica cansat decideixo fer només una via més, la vida en un truño, 6c de 30m molt bo i que deixa bones sensacions per acabar el dia i anar a fer una cerveseta per acomiadar el Peris que ha de marxar per currar...

demà ens "relaxarem" en alguna via de bagasses...