28.3.11

Overbooking a la COVA DE LES MONGES

aquesta setmana he fet dues visites a la Cova de les Monges, el nou sector de moda a Sadernes. últimament hi han equipat una pila de vies noves, tant al vessant Est com a l'Oest. això també fa que el sector acabi completament saturat de gent que venen a provar les vies noves.

fugint del sol hem escalat a la cara oest, escalfant a sacaxispas, 6b. el seu nom ja ho diu tot, arribes a R "xispant", després de tant canto pla. és bona per escalfar.

a la seva esquerra puja a sac, 6c/+. és similar a l'anterior però més difícil, molt bona també.

més a l'esquerra hi ha rapa nui, 7a. una via d'aguantar sobre cantos plans i remar fort. tothom que la prova la troba molt bona. surt a vista com les anteriors.

i més a l'esquerra hi ha el projecte que tenia, virus, 7b+. m'ha costat tenir la força per passar bé el pas de bloc de baix, i la pila per aguantar les regletes de dalt, però dissabte, escalant amb ritme la vaig poder encadenar. ara només falta que algú la decoti...



després d'uns trons i un bon ruixat hem de donar per acabada la jornada d'escalada amb una cervesa al bar, després de remullar-nos els peus per poder creuar el riu.