12.5.09

RIUGRÉXER. Entrenament de pila

aquests dies hem aprofitat que comença a arribar la calor per fer dues visites a riugréixer, a començar a treballar la pila i el bloqueig.
i sembla que l'objectiu (treballar) l'hem complert.

el primer dia vaig escalfar amb l'orfe esquerra, 6a+, i el fran va dir que era la via més maca que havia provat mai!!
segueixo amb l'orfe del mig, 6b+/c.
com que fa dies que no hi venia, em decideixo per provar una de les vies més maques de riugréixer, bous i esquelles, 6c+. al primer intent m'atabalo en un xapatge que em queda massa alt (calmet: pensa en els petitets!!!)... al segon intent surt molt còmode, val la pena la caminadeta fins allà dalt, és boníssima!!!



per acabar de "morir" acabo amb bon jan, 6c+ curt i de remades llargues i el trabucaire, 6c+/7a molt estètic i apretadot...

en la visita d'aquest diumenge, escalfo amb matapà, 6a+ molt maco que només necessitaria més metres, segeuixo amb la ja clàssica l'orfe del mig, 6b+/c i com que la calor apreta de valent ens n'anem a l'ombra.
un primer intent per posar cintes al primer llarg de tira-milles, 6c+, el pas del desplom o el portes clar o tens una força inhumana... per la resta dels mortals: encadena al segon "pegue" si estàs de sort. jo a la segona la vaig gaudir moltíssim, és la primera vegada que no hi pateixo!!!

i acabo amb bon jan, 6c+, que tenia les cintes posades i, com que la portava fresca de fa una setmana, no em costa massa.

si el què volíem era treballar la pila, em sembla que ens n'hem sortit força bé... i només és el principi!!!!

3 comentaris:

Ricard ha dit...

Nanu!! et veig motivat eh!!?? Traca de sortida per la temporada "Riugréixer"!! els teus comentaris ja em fan suar les mans!!...a veure quan podem anar-hi plegats.(que ja començo a tenir dits de pianista...!!)

Iban Bessa ha dit...

menys triatló i més escalar, q et quedaràs sense pell!!!!!!

Joan Ramon ha dit...

Bones Terrible,

m'he quedat bocabadat amb el teu blog i sobretot amb les fotos que són meravellosíssimes... felicitats!!! i gràcies per compartir-ho amb la penya.
L'estada diumenge a Grèixer va ser molt agradable i la vostra companyia (Quim, Pep, Joan, i Nansa tb) més encara si cap. El sector...preciós, un diamant.
Aquest diumenge baixaré per tarraco a trepar amb l'Oso, Fonso & Co., us hi esperem ben aviat!

Salut i canya!!