11.5.09

L'ALOU. Recuperant sensacions

alguna tarda d'aquesta setmana ens hem escapat a partir de les 6 a fer alguna via. lloc? pròxima berga i a prop del cotxe, per poder escalar més estona: L'alou.

s'escalfa en les clàssiques sganga, 6c i perestroika, 7a. les dues les hem fet mil vegades i surten sense massa problemes.

després de provar amb bones sensacions una via mig oblidada que ja havia encadenat fa temps, ens decidim dissabte a tornar-hi i completar les bones sensacions... negra nit, 7b, amb un desplom de 3 xapes, tècnic per no gastar forces, les forces que necessites per sortir del pas de bloc del bidit que fa mal al monodit bo. després a dalt, diedre de 6b/+ molt maco, amb cau d'esquirols a la fissura que ens pot donar algun ensurt. important encintar-se el dit anular de la mà esquerra per no perdre pell al bidit... feia dies que no em sortia una via amb cara i ulls!
a les fotos el pep provant la resistència del seu bidit...




també van provar putiferi, un 7a+ amb un pas de bloc en una regleta:

ara que he recuperat sensacions i força, seguirem treballant!!!

2 comentaris:

PGB ha dit...

Apreta-li bou! Quin luxe poder escalfar amb 6c's i 7a's ;)

Iban Bessa ha dit...

no és un luxe, els he fet tantes vegades que no els trobo massa durs.. a més, tampoc són vies amb el grau apretat, més aviat al contrari. perestroika és fàcil pel seu grau...

salut i a tibar!