1.7.11

Tornant a agafar ritme per Sadernes

després d'uns dies aturat, de començar a escalar una altra vegada però sense continuïtat (ni en el temps ni als avantbraços), i d'estar enfeinat pel final de curs i les oposicions, finalment he pogut sortir amb regularitat i sembla que, mica en mica, vaig retrobant sensacions.

un parell de dies al castell s'espasa dret i un parell de dies a la cova del bisbe m'han permès recuperar una mica aquell feeling d'escalador (i el dit es comença a comportar com déu mana...).

a part de repetir vies ja conegudes, m'han començat a sortir algunes vies que no tenia encadenades:

al castell s'espasa:
una de les poques que em faltaven, liendre L1+L2. a la ressenya diu 6b i 6c, però tota seguida pot ser 6c+/7a. amb corda de 70m s'arriba just a la primera R tot baixant, molt alerta que és just de veritat.

foto del bisbe cortesia de grimpant











a la cova del bisbe:
de'n quico, 6a+, maca i entretinguda.
escalibats L1+L2, 6c+. placa a l'inici i desplom al final. bona per escalfar.
lliure, 7a/+. boníssima i espectacular
destroyer L1, 7a. tècnica i molt maca. a les ressenyes està de 7a+, però crec que és més fàcil. totes aquestes surten a vista.
la punyalada, 7a+. tot i la calor i que està bastant polida surt al segon intent enmig d'un mar de suor. baixant directe al riu a refrescar-me!

de mica en mica...

1 comentari:

Anònim ha dit...

no em crec que durant el viatget no fotessis cap apretadeta...
en tot cas millor si era per recuperar un dit!
Al Liendre cal anar molt alerta o senzillament nusar la corda que costa ben poc, malauradament hi han hagut masses pinyes ja!
truca'm si vols fotre alguna escapada alpina!
660447698
chueca