22.12.10

AMFITEATRE, visita a les noves vies

ja fa dies vaig rebre una trucada de l'ernest. em deia que havia equipat unes vies noves a l'amfiteatre i que si volia penjar la ressenya i alguna foto. com que el diumenge estava per berga vem aprofitar per fer-hi una visita, per provar alguna de les noves vies i per escalar en un sector fantàstic amb vies boníssimes.

les ressenyes de les vies noves (la primera foto és cortesia del catx):

una de les vies (yolanda, 7a+) és entre les vies existents

i les altres tres són més a la dreta del sector existent

l'ernest també em va enviar un parell de fotos de les vies, una d'especial (a veure si algú endevina quina...):

l'ernest a yolanda, 7a+:

"La Yolanda a la seva via Yolanda. Ella és la font 
inspiradora de totes les vies noves", ernest dixit:

aprofitant la visita, vaig escalfar a la bauma dels encantats, 6c. em va agradar més del què recordava.

vaig encadenar una de les vies noves, fada de ciutat, 7a, a vista. és una via molt maca, fineta, de navegar i escalar. només la part final desmereix una mica.

volia provar yolanda, 7a+, però estava ocupada i vaig fer dos tocs a makramé, 7c+, perquè m'havien dit que es munta bé i que no és molt difícil (que probablement és menys de 7c+). no vaig encadenar, però me'n vaig emportar molt bones sensacions i bastant mal de dits. hi tornaré, que hi tinc molta feina!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

IBAN, GRACIES PER FER D'AQUEST DIA 22, UN DIA MOLT ESPECIAL PER MI. NO M'HA TOCAT LA GROSSA, PERO, HE REBUT UN REGAL MILLOR. L'ERNEST M'HA DEMOSTRAT LES SEVES HABILITATS ESCALANT I ARA TAMBE, PUBLICAMENT, DEIXA CONSTANCIA DE QUANT SAP D'ESTIMAR.

YOLANDA