20.12.10

FENT FEINA AL MALPAS

dissabte, aprofitant que tenia el matí per escalar una mica i que passava el cap de setmana a Berga, quedem per anar al malpas (ressenyes).

al matí fa fred, i he de ser a dinar a Berga, això només em deixa temps per fer tres vies, però molt ben aprofitades.

escalfo a sant antoni, 6a+ perquè hi toca el sol i perquè baixant poso cintes a part de la nova via, manumissió.

per seguir escalfant, em fico a trio tu-sé-dir, 6c+. l'havia provat un parell de vegades, sempre després de fer alguna cosa més dura i la seqüència dels bidits em tombava. aquesta vegada encadeno posant cintes i pensant "que no estamos tan mal". és una via preciosa, potser de les millors de tot el malpas.

com que s'ha fet tard, només tinc una opció per encadenar el primer llarg de manumissió (7b fins dalt, més de 40m), que fins dalt no tindré temps. ja fa dies la vaig provar i vaig tenir problemes amb un xapatge. el riki m'explica una solució nova, però no he vist com la fa... m'hi fico motivat i em surt tal i com el riki deia. encadeno fins a la primera R i li proposo 7a+. arribar a la segona R (7b) haurà d'esperar-se a un dia que tingui més temps. la via és molt maca, i una vegada superat el pas dur, la resta és d'escalar i escalar!!!

una foto extreta del blog ressenyes del berguedà:i cap a dinar, que hi vaig arribar sense fer tard!!! (i això és notícia, venint d'escalar...)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vols dir que fins a dalt és 7a com a molt????
La vaig trobar més fàcil que algun 6c+/7a del mateix sector.