20.1.11

AMFITEATRE + ROURE (Can Placa)

després d'uns dies sense ordinador, m'he de posar al dia al blog i tinc molta feina...
durant les vacances de nadal, aprofitant les visites a berga també vaig aprofitar per sortir-hi a trepar. dues visites gairebé consecutives ens van portar a l'amfiteatre i al roure (can placa).

el primer dia va tocar visita a l'amfiteatre, que és on m'havia quedat feina pendent:

l'escalfament el fem a la bauma dels encantats, 6c, bàsicament perquè els altres 6c estan ocupats.

després aprofito per encadenar a vista yolanda, 7a+, la via nova de l'ernest. la via és molt bona i tècnica. si la comparem amb les altres vies de l'amfiteatre es pot considerar 7a+, però seria 7a en la majoria de sectors. de totes maneres la via és 5 estrelles.

aprofito per seguir provant makramé, el 7c+ de rebaixes que surt amb una sola caiguda i que tinc bastant a punt. hauré de tornar-hi!!!

dos dies després fem una matinal al roure (aka can placa), tot i que jo volia tornar a l'amfiteatre.
anem per feina i escalfem amb XT600, 6b facilet (6a/+?).

seguim amb glòria màxima, 7a segons les ressenyes i crec que 6c+ li cauria més bé.

tot seguit poso cintes a el serrutxo, al primer toc si que sembla 7b, però al segon l'encadeno sense massa problemes i crec que 7a+ ja està bé.

per acabar el dia faig una de les vies més lletges que recordo haver escalat fent esportiva, rid of me, 6c a les ressenyes i també coneguda com a 7a. sigui com sigui és un tram infernal de canto petit i algun de gran mig trencat o amb fangcombinat amb una part final bastant trencada i ja més fàcil, tot en 5 o 6 xapes...

i cap a casa a dinar, després d'haver saludat el retorn al berguedà d'en jortx!