1.11.10

BELLAVISTA. Amor a primera (bella) vista

abans d'aquest canvi d'hora que ens deixa la tarda sense pràcticament llum per poder escalar, algunes tardes hem anat fent escapades a bellavista.
les ressenyes del blog del G.E.Malgratenc:


de mica en mica m'he anat trobant bé i he anat recollint resultats:
en una primera visita vaig provar help me, 7a+. el primer dia, al tercer intent vaig caure a la llastra de dalt (on ja no cau ningú) per una patinada de peu. a la següent visita la vaig encadenar posant les cintes. és una via molt maca, amb un pas de bloc difícil a vista i una sortida de desplom molt espectacular.

el següent pas era la via nº4, 7b/+. la història es repeteix, i en la visita del jordi al sector, tres intents em deixen sense forces però amb el convenciment d'encadenar a la pròxima visita. i a la pròxima visita toca encadenar-la posant cintes. la via també és boníssima (aquest sector em té enamorat), però 7b li cau millor, sense /+.



i seguint les recomanacions de'n berenguer, el següent objectiu ha estat la via nº6, 7b+. dos intents en un dia per treure'n l'entrellat i, en la visita d'aquest dimecres passat, un intent per posar cintes i el d'encadenar. la via és molt fanàtica, amb mocs i degotalls molt estètics i dos passos més apretats on s'ha de ser decidit.

a part d'aquestes vies, també són molt recomanables la immensa majoria de les vies que hi ha equipades, des de les fàcils a les més estratosfèriques.

3 comentaris:

TR ha dit...

Booooooow!

Guapa paret eh?

UN parell de notes: T'has posat a les vies més perres!!!!

EL 7b+ a la dreta del 7a ( la 4 en el llistta) és un pas burro a matar, i la pilaca...el altre bloc que queda a la reta ( el 7b+ del supermoc) també és un bloc de placa i el lance de dalt.

Hi ha DUES vies insuperables, en aquesta paret, potser més atlètiques, però on val realment la pena iNVERTIR:

EL primer 7c, dues a la dreta del primer 7b+ que dius. ës UN TRIP. Pas durt a la sortida del ssotre final. Ës HIPERMEGABONICA...

A la DRETA del V+, abans del 7b+ del megamoc, hi ha un 7c o 7c+ NOU....per flipar...el primer pas dur és de taloneig i evitar una porta enfora...si ho fas bé ni es nota...el segon pas dur és de placa, a mirar peus i moviments de m`..i SOSTRE FINAL de llengues de pedra ( minixorreres) amb dinàmic galàctic...és més txungo que l'altre. NOMËS AQUESTES dues vies ja salvarien TOTA la paret....imagina't!!!!

Brútals els 7a i 7a+ ( els tres) i el darrer 7c+ cap a la dreta ( absn del 7a+) és el recomanable...el primer és molt a bloc entrant a R...no em va molar...igual també han pujat cadena....

Tot plegat obres mestres bow...

a gaudir-les i gracies per penjar les resenyes consolidades de la cova i la paret!! ( oju que fa un o dos anys les van fer treure per problemes de difusió del lloc!!!)

Salut!

o.

TR ha dit...

Ups perdó, el 7b+ que et decrivia era el 3...el 4 realent és 7b...disculpa! ( el del pas final en semidiedre burrako)

4Recauxutats ha dit...

Hola Ivan!volia comentar-te quehi ha unes ressenyes que va fer el fernando que son mes actuals,a sota a la cova hi ha unes ressenyes que van deixar els equipadors Bellavista es una passada!!.Que vagi bé!!