14.8.10

CAVALLERS. El rap del niño

aquesta setmana hem estat d'stage a cavallers. l'objectiu era fer bones vies i anar agafant forma (tant física com mental).
el dilluns ens llevem amb el dia ennuvolat i una previsió meteorològica de possibles ruixats... toca fer una via equipada i prop de la presa, per si la pluja...
ens decidim per el rap del niño, 275m, 6b (6a obl.)

evidentment, una via equipada té més pretendents, i arribem darrera dues cordades. tot i que anem tres, ens partirem la via amb el fran, i em toquen els llargs imparells:


L1: variat i entretingut, 6a no molt difícil.

L2: llarg discontinu amb trams d'adherència gens fàcils si no hi estàs acostumat.

L3: bavaresa de V molt divertida.

L4: llarg molt estètic, potser el millor de tota la via, V+ de fissura i placa.

aquí arribem al jardí, una passejada per l'herba i tornem-hi!

L5: el llarg més difícil i obligat de la via. quan fa un any que no escales adherències de granit és una feina molt difícil i que demana molta confiança en uns peus en qui no confies massa... necessito un A0 per sortir de la placa, i quan veig a la guia vella que li donen 6b hi estic plenament d'acord.

L6: V+, pràcticament ni el recordo, no devia ser molt estètic ni molt lleig...

L7: desplom de 6b de dues xapes sobre regletes. no m'hi atabalo massa i passo amb dos A0's.

L8: llarg de IV que tira el matapà.

una vegada sortim per dalt de la via ens fa un ruixadet d'aigua i pedra que, per sort, dura molt poca estona. tot baixant pel camí de comalestorres passen gotes, però arribem al cotxe sense mullar-nos.

una bona via per combinar amb la blues o la pistacho, o per fer sola en un dia tonto o de previsió de pluja, completament equipada i amb possibilitat d'escapar-se a mitja via.

cap a la furgo a descansar que demà toca més paret!