3.5.10

SADERNES. Al Celler de les monges hi ha vi del Pla de Bages

segueixo explorant sectors a sadernes. és fantàstic escalar i escalar vies noves, motivació per escalar a vista i per fer vies diferents, em feia falta aquesta sensació!!!

dissabte passat (vaig una mica endarrerit al blog), com que la meteo deia ruixats de tarda, ens decidim pel celler de les monges.

travessem el riu sense problemes i arribem al sector on no hi ha massa gent. com que som ordenats, comencem per la dreta i anirem fent via a via.

vi blanc, 6a+, per escalfar. ja et posa les piles, sobretot entrant a la R. regletes bones i molt vertical.

vi negre, 6b+. semblant a l'anterior però més difícil, sobretot a dalt.

reserva garrotxina, 6c. aquesta si que és bona. molt física i tècnica, és la última que surt a vista, la via més recomanable que he fet al celler.

per seguir amb l'ordre, a l'esquerra hi ha un 7b que no surt a la guia. dos intents que em tomben al desplom de cantos laterals. molt divertida i bastant a bloc. tot i no encadenar surto content per la feina feta. un bon ruixat ens fa plegar trastos sota el desplom i cap a casa, que avui arribarem d'hora obligats per l'aigua...

el sector és un mini-calders. desplom molt exigent, vies curtes i explosives amb algun canto gran. no és un sector gaire agraït, però és un bon lloc quan el temps pinta insegur.