21.11.08

MAL PAS. Dues vies noves, feina extra

tenia un missatge del capis: "tens un nou repte al mal pas, a la dreta de la pepi yes hi ha la pepi no yes, i a la seva dreta la trio tu-se-dir"

quina feinada se m'havia girat!!!

dissabte passat només tenia una estoneta a la tarda, temps per dues vies, st. antoni per escalfar i intent a la pepi no yes. tot i no encadenar, baixo contentíssim, és la millor via del mal pas (segons la meva humil opinió), roca brutal, seqüència dura i aguantar fins dalt (que no és poc...).

em queda el cuquet de tornar-hi, i dimarts a la tarda hi fem un escapada ràpida, que el dia és curt.

arribem al mal pas a 5ºC, amb boira i motivació. escalfo a volare i tinc temps i llum per un intent a pepi no yes... plorant plorant però arribo a la R, encadenada!!!

creiem que serà 7a+ i que és molt bona!!! 13 cintes + R (que té anella).

a la seva dreta hi ha la trio tu-se-dir, probablement 6c+, que encara no he provat i que té la pols del taladre de nova que és. diuen que és molt bona... s'haurà de provar!

6 comentaris:

Pietro ha dit...

Buuua, em sembla que la Pepi no yes encara em ve gran, però la Trio tu-se-dir aquesta l'hauré d'afegir a la llista de pendents al Malpàs, jejeje.
Per cert, la Pepi yes, no l'he fet mai, potser perquè l'entrada no m'inspira gaire confiança,...Què tal és?

Ricard ha dit...

Ei Maki!! avui hi hem anat amb el Marc per començar a fer punta als dits i oblidar-nos uns dies de les fissures...La veritat és que la nova "Pepi no yes" es convertirà amb tota seguretat en tota una clàssica del sector. Bona feina Capis!!! També em tastat la "Trio tu se dir" (Amb que coi s'inspira aquest capis??....Potser no és tan bona com la seva veina, una mica bruta però quan es vagi fent s'arreglarà molt i li pujarà la nota. Arriba l'hora dels graus!!..je,je...La primera, si la comparem amb les altres vies del sector penso que el 7a+ li pot quedar força a mida. És més difícil que "l'Agonia.."(7a) però més fàcil que la "Casserres"(7a+). Potser el 7a/+ li queda més bé.
La segona és força igual que l'anterior però sense el pas dur. El 6c+ ens ha semblat una bona proposta.
Una reflexió: si sóm honestos i comparem aquestes vies amb les vies de Montserrat (per l'afinitat de la roca) segurament veurem com els 7a+ ens costen més,...la polèmica està servida...Bones escalades!!

Iban Bessa ha dit...

màkina, si comencem amb els graus no acabarem mai... a mi em sembla més fàcil casserres 7a que l'agonia 7a+, i aquesta m'ha semblat una mica més difícil que les dues... quin embolic!!! respecte a comparar-ho amb montserrat: sembla més útil comparar-ho amb altres vies del mateix sector. i tu ja estàs massa lluny d'aquests graus com per valorar la diferència entre un 7a i un 7a+!!!!!!!!
de totes maneres, en el fons el grau és igual, la via és molt bona i val la pena escalar-la

Iban Bessa ha dit...

pietro: la pepi yes no és fàcil, potser 6c tb li quedaria bé. amb el temps s'ha anat arreglant, jo no l'he provat més des que era nova i hi vaig arrencar algun canto. algun dia d'aquests hi tornaré!

Anònim ha dit...

Hola, he pogut comprovar que la Trio-tu-se dir és boníssima, una joia. Està molt ben assegurada i això permet rendir més. M'ha sortit al flaix i segurament el grau és el que apuntes tu Iban.
La Pepi Yes sempre (3intents) se m'ha resistit posant cintes per no fer bé el pas clau. Ara finalment ja està resolt, però, amb les cintes posades.
Un bon 6c si que deu ser, i bona via igualment.
El Mal Pas és fantàstic.

A reveure Iban i gràcies per la informació.

Ernest

Anònim ha dit...

Estic dacord amb RK em de comparar amb montserrat que té el mateix tipus de roca.
Ara, anem pujant els graus que aviat dels 7a's farem 8a's.
Mai ens ficarem d'acord amb els graus jeje, que fariem sinò?