29.11.07

PRIMERA ESQUIADA DE LA TEMPORADA

diumenge, a les 4 hem de ser a torelló al festival de cinema de muntanya. ens decidim per treure'ns el "mono" de neu i passejar una mica les pells de foca.
sense llevar-nos gaire d'hora anem a masella, ens aprofitarem de la seva neu artificial i del fet que la gent pagui 25€ per dues pistes obertes.
sortim del pla de masella i veiem que molta gent ha decidit ser estafat i pagar molta pasta per poc servei. nosaltres pugem per la vora de les pistes com molts altres esquiadors de muntanya que també es fan passar les ganes de neu.
arribem al cap del bosc, podríem baixar a coma oriola i tornar a pujar per afegir una mica de desnivell, però per avui ja n'hi ha prou, no volem córrer per dinar i arribar tard a torelló. fora foques i cap avall. hi ha més neu que gran part de l'any passat (a les pistes), alguna placa de gel i neu "guix" de canó.
de totes maneres, 500m de desnivell, estrenar la temporada, bones pel·lícules al festival de torelló... què més es pot demanar? (a part de neu a la muntanya per no haver de tornar a foquejar a pistes)

2 comentaris:

PGB ha dit...

Ostres quina enveja! Ja has estrenat la temporada!!!! :D

Iban Bessa ha dit...

si! encara que sigui sota mínims...