21.10.07

CASANOVA. Berguedà

i per acabar d'arrodonir un bon cap de setmana, diumenge amb sol i bona temperatura anem cap a la casanova.




escalfo amb un V+, un 6b (no recordo mai el nom... el de l'esquerra, que arrenca juntament amb un 6b+ i 6c+, molt fàcils i bones totes).

després faig una variant de l'ull de poll: entro per ull de poll (6b) i acabo per cacarot (7b, l'objectiu d'avui). tot baixant poso les cintes i provo cacarot. és el meu tercer intent... i caic sortint de la seqüència més dura.

després d'un descans, vaig pel quart intent i plorant plorant l'encadeno. el pas de placa i la seva sortida a la xorrera és el que més em costa.

i amb la feina feta cap a casa a dinar!!!!

la via és bona, canto gran, petit i una seqüència de placa amb adherències de peus i canto petit que és on està tot el "tomàquet".

4 comentaris:

K. ha dit...

¡Felicitats pel 7b!

PGB ha dit...

Carai, en 4 dies tornes a estar a tope!
Enhorabona pel 7b!

Unknown ha dit...

7b?? Collons que us donen de menjar a Berga? I jo escalant amb una maskina i sense saber-ho!! Felicitats

Jo segueixo el ritme de trepalari-non-stop però l'esportiva esta molt aparcada. Aquest finde vam estar amb el Santi Puig i el Joaquin (el del Pedra) a la CADE de Montrebei.

Salut bou, de mentre les vaquilles aplaudim.

Marsi

Iban Bessa ha dit...

a mi m'agrada combinar esportiva, tàpia i alpinisme. aquesta via és de les que se'm dónen bé, posar-s'hi bé, placa, desplom de canto fàcil, tibar poc... seguirem escalant per tot arreu, intentant no mirar el grau, sinó l'estètica de la via.
merci a tots!