13.6.07

CAN GUIES. Berguedà

aquesta setmana hem tornat a aquest sector que teníem una mica abandonat. després de PATUM tornes a tenir ganes de fer una mica d'esport, i res millor que llimar-se els dits i polir la tècnica de peus en aquest petit verdon berguedà. plaques fines, gotes d'aigua, adherències... una escalada que no està gaire de moda, però que a mi sempre m'ha agradat.
l'objectiu de la visita era "skrot" 7b. escalfem una mica i des del 6b+ del costat (pre cert bastant dificilot) posem cintes a la via. la primera passada és un caos, no trobes peus, no t'aguantes d'enlloc, però a les plaques ja passa això. al segon intent ja li veig color, però hem de marxar... tornaré!!!
i l'endemà, amb tot el fanatisme a la motxilla, tornem amb l'escalfament, les cintes des del 6b+ i al primer intent del dia i tercer en total l'encadeno!

mentres, el león prova "esquirol treu banya", antic 8a decotat a 7c, el joan encadena la molt recomenable "los dedos de mi amor" 7a+ (que em serveix per fer-li dues passades per acabar de rematar els meus dits i avantbraços, que ja només em deixen intentar arribar a la R dignament...) i el riki encadena "pancho colate", un 7a del costat no tant recomenable com els "dedos", però força bo també.

can guies: el sector per polir la tècnica, els gats i els dits

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai, com estas de fort. 7b a la tercera!

El 6b+ es difícil, difícil. Em va sortir a vista "por los pelos" quan estava bastant fortet.

El 7a l'he probat el toprope pero no em va agradar gens... :(

El 6a+ també es bastant xulo, oi?

Records

Iban Bessa ha dit...

no et pensis, és més una via de posar-s'hi bé que no de tibar gaire fort.
tens raó, el 7a no és dels més macos del berguedà, i l'arbre tant a prop no li ajuda massa, tampoc.
el 6a+ està bastant bé, però la part de dalt és "curiosa", per no dir una mica guarrilla. a mi m'agrada molt més el 6a del costat, curtet però molt tècnic, encara que li falti una renovació als espits (em sembla que abans de la tardor el joan els vol canviar per químics).
de 6b+ és més fàcil l'esplendor geométrico, i de 6a+ n'hi ha un de sol enmig bastant bo i dificilet també.
és un sector bastant bo, llàstima que no hi hagi més vies...

Anònim ha dit...

Aquell 6a guapu inclús l'havia pensat reequipar jo mateix si calía pero ja veig que esteu per la labor a tope.

Records i gràcies!