18.8.11

COLLEGATS, Kollegats

L'endemà de la tubabu decidim fer una via més ràpida i fàcil, per poder ser a casa d'hora. ens decidim per la kollegats, 310m 6c+ (6a obl.), tot i que hi entrem d'hora per evitar el sol, que escalfa de veritat, i les tormentes previstes per la tarda.

He trobat dues ressenyes per internet, una del luichy i una del ballart:


Abans de les 9 som a peu de via, comença el Joan:
L1: fàcil, molt equipat i una mica rostollós, quina diferència amb l'escalada d'ahir...
L2: sortida de bloc de 6c+ o 7a... A0! de la reunió, després hi ha un altre bombet on vaig recuperar un maillon amb un bon passet, potser més de 6a(?).
L3: és més espectacular que difícil, hi ha molt canto tota l'estona i només hi ha un punt de roca a estudiar al segon bolt.


L4: per mi és el llarg més perdedor. Surts de tres llargs molt equipats amb xapes i de cop i volta et trobes navegant sense saber massa si vas bé o no, per sort és fàcil i quan la corda es comença a acabar, arribes a la R. Alerta amb la ressenya del Ballart, el llarg no marxa sempre a la dreta i és més llarg del que aparenta al dibuix!!!
L5, L6 i L7: cada vegada és més fàcil i va a buscar més el terreny més net i vertical.



En tres horetes som dalt, abans de fregir-nos al sol. Al nord ja es veu molt negre, però avui no ens mullarem (fins i tot arribarem a temps per dinar... a Berga!!!). De material, amb cintes passarem, però podem portar algun alien pel 4rt llarg.
Una via molt maca i ràpida, ideal per una matinal al sol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei fanàtics, molt bona opció, collegats mola! Això de les ressenyes mira, a vegades un tira cap aquí i jo passo més per allà...i nà fent! però que no coincideixin ni els oberturistes ja és més curiós!!!! JA JA JA!!!!
salut i bones escalades a l'ombra!

chuek