19.3.10

SALERETES. A veure si treballem la pila!

després de la gran nevada, tenim ganes de sol i bon temps. i si anem a saleretes?


sembla que la mateixa idea l'ha tingut molta gent. arribem i ja hi ha els 2 6c's de l'esquerra ocupats amb top-ropes (i ho estaran tot el dia...), per tant només ens queda el sellu, 6c, per escalfar. és el 6c més dur dels tres, i el pitjor per escalfar perquè té uns passos molt regleters a dalt. com que ja la tenia encadenada, procuro escalfar bé sense rebentar, tot penjant-me a dalt per no inflar-me massa.

com que queda poca cosa lliure poso cintes a la pequeña ja,ja,ja, 7b. fa dies que faig poca roca (quin hivern tant dolent!) i em falta pila, però al llarg del dia li fotré 3 intents, l'últim caient a dalt de tot. és una bona manera de treballar la pila.

tot just baixar, i gairebé sense descansar, desmunto un top-rope a zipi i zape, 6c. vaig tant cansat que quan ja he passat el pas més dur em penjo perquè no m'aguanto ni dels cantos grans!!!

a veure si així hauré treballat la pila, encara que no hagi encadenat RES!!!

3 comentaris:

andres ha dit...

tendrias las reseñas de este sector actualizadas? , porq las q tengo solo aparecen como 9 vias y este finde q fui habian un monton . desde ya muchas gracias
andres

Iban Bessa ha dit...

estan al llibre "escalades al Ripollès", del Luichy. un sector fanàtic!!!

salut!!!

andres ha dit...

gracias terrible un saludo