15.1.10

CORONES, un bon remei pel fred

diumenge passat, per fi, es preveia sol. sol i fred, el dia més fred de l'hivern... cap a corones!!! primer problema, els -6ºC de Campdevànol i la neu i el gel de la pista no ens deixen arribar fins a l'aparcament de la cantera. una pujada glaçada ens fa abandonar la furgo i acabar d'arribar a peu, només els 4x4 dels caçadors i d'algun escalador amb sort arriben a l'aparcament. fem l'aproximació amb neu, però a peu de vies s'hi està molt bé (tot i que el gel s'aguanta a ple sol...)


com que la roca encara no està prou calenta anem a escalfar a les vies fàcils:

comencem amb mixtura, V+. la roca encara està freda, anem escalfant.

seguim amb la bomba, 6b. aquí ja s'ha de tibar de valent, s'escalfa de veritat...

em decideixo a provar un dels objectius del dia, salut i feina, 6c+/7a. la via és dura i està sobada... per mi és un 7a com una casa de pagès. l'havia provat fa un parell d'anys, quan m'anava gran. ara no recordava gaire res i surt posant cintes. suposo que he anat evolucionant...

aprofitant que el pepe munta neofatxes globals, 7b, em decideixo a intentar-la. és boníssima, però molt física. no perdona, va desgastant i quan ja estàs mort arriba el pas dur... sort del pere morales que em canta com fer més "humà" el pas. un segon intent en top-rope per desmuntar-la i acabar ben esllomat... encara he de menjar moltes sopes per aquesta via. ja se sap que el grau a corones està bastant collat!!!

el pep a salut i feina i el pepe a neofatxes globals

3 comentaris:

Jortx ha dit...

La que també és un bon os és la que queda a l'esquerra de Salut i feina; Salut i força al canut, es diu. Des de baix no sembla cap cosa, però el primer tram de regletes és interessant i la sortida del sostre ben parida i obligada. Llàstima d'alguna sika matussera....

L'hivern passat em va treure els colors dos o tres dies.... encara està pendent!!

Que ben parit és corones!

Iban Bessa ha dit...

vem parlar amb el pere morales i ens va comentar el mateix de salut i força al canut.
a mi corones m'encanta, si algun dia t'hi vols deixar caure només m'ho has de dir.

salut!!!

Raiman ha dit...

Jo ahir mateix vaig fer salut i feina, i crec que en comptes de 6c+/7a seria 7a/7a+. Molt fisica, sobretot el principi. El pitjor pas es el del creuament de bidits.

I respecte a neofates que tmb la faig fer a vista, em va emblar mes dura de 7b, perque la via no es molt dura, però va inflan bastant, i a sobre no es veuen els cantos, i quaan arribes a una cinta abans de la R, tens el pas mes dur... jo li poso7b/7b+.

Salut i roca sempre!