22.12.09

MALANYEU. Fugint del fred

aquest cap de setmana teníem intenció d'escapar-nos del fred. tot sortir de casa, el termòmetre del cotxe marcava:


anem a malanyeu, si fa sol i no corre aire hi estarem bé!

el dissabte vem passar un punt de fresca, corria una mica d'aire i la temperatura no va acabar de pujar, ens vem quedar als 0ºC tot el dia (tot i que quan parava l'airet s'estava molt bé). el diumenge ja no feia aire, i la temperatura va ser perfecta per escalar.

dissabte només hi vem anar una estona, vaig escalafar amb pixapins, 6b. és una via molt bona per escalfar, canto tota l'estona i ben assegurada.

segueixo l'escalfament amb pasión maldita, 6c. una mica més difícil que l'anterior, però cap de les dues és gens difícil pel seu grau.

com que les vies de setè grau són molt llargues, per no fer esperar massa l'assegurador ens fiquem a xupa reina, 7b+. només li fem una passada. té una seqüència de tres xapes molt i molt fina, t'aguantes d'enlloc per anar a no res... aquí s'acaba el fred dissabte.

diumenge repetim, repeteixo escalfament i repeteixo via. al primer intent poso cintes i aclareixo una mica la seqüència, crec que té color. al segon intent del dia (tercer en total) l'encadeno!!! després de la seqüència dura, gairebé caic xapant la següent cinta (i mira que està lluny), però les ganes d'encadenar m'aguanten a la paret...
necessitava tornar a encadenar!!!!!

tot marxant una vista privilegiada del pedraforca: