9.9.09

TRES PONTS, una mica de pila

no hi ha res millor per tornar a agafar ritme i pila que escalar vies llargues i de canto, doncs diumenge anem amb el pep a tres ponts.

arribem els primers, a quarts d'una. el sol acaba de marxar del desplom gran. comencem al 6b que no té nom (el pilier ???), el de la dreta dels dos del desplom gran.

seguim escalfant amb el primer llarg de joc de mans, 6b just a l'esquerra de l'anterior.

teníem intenció de provar arrampat a la cova, 7a+, però està ocupada... "i si provem el segon llarg del pilier?", "què li donen a la ressenya?" 7a+/b segons quines. com que es veu boníssima ens decidim per ella. li toca al pep.
algun problema per muntar-la (té les xapes una mica lluny) però es resol bastant bé. quan em toca a mi, passo el primer desplom havent vist com ho feia el pep. després ja vaig fent sense saber massa què (és molt llarga i des de terra ni es veu ni se sent bé). després de molta estona de lluitar acabo encadenant !!! un flash a un 7a+ (més que 7a+/b).
el pep també encadena.
jo intento acabar el dia a la xorrera de pan de puta, 7a, però les forces i la pila ja se m'han acabat... marxo cap a casa ben cuit!!


foto: el pilar de l'esquerra, 45m de viote!

1 comentari:

marsi ha dit...

No fotis muntatges Iban... si aixo es le "Miror".. invertint la imagen... IV+/V maxim!

Molt be brau! Veig que despres de pujar per parets de sorra i del rollo "Aloha" per la platja encara t'enrecordes d'arribar a la cadena sense penjarte...

A veure si pots passar les fotos de la Barre. Salut bestia

Marsi