6.9.09

retorn a la vertical, CASANOVA

doncs tornem a escalar... ufff, després de tants dies... no sé si em podré posar el peu de gat, no sé si tindré força, no sé si tindré confiança... quants dubtes!!! comencem a esvaïr-los.

dimarts passat anem amb el pep a la casanova, visita de tarda per evitar el sol i la calor (la xafogor no la podem evitar).

ell té en ment cacarot, 7b, jo no crec que estigui preparat encara.per escalfar volia fer l'ull de poll, 6b, però per muntar-li la via al pep escalfem amb "ull de cacarot", que és la unió d'entrar per ull de poll i sortir per cacarot, evitant la placa fina d'aquesta segona. deu sortir 6b+ o així. aquí ja m'inflo una mica...

per seguir agafant ritme decideixo fer vies que em surtin bé de memòria, segueixo amb mursiélago fuerte 6c+ (!!! 6b+!!!), on ja em noto millor.

com que el pep ha provat cacarot, 7b (7a+?) i m'ha fet memòria m'animo a provar-la, a veure com em trobo. doncs plorant a la placa i bastant inflat a dalt resulta que l'encadeno... el món és boig!!! ja plego per avui, la moral pels núvols en el millor retorn que he fet mai a l'escalada...