27.7.09

CORBERA. Ombra i foradets

una visita de tarda de dimarts a un sector d'ombra (quina calor que fa!!!). anem a corbera, un lloc poc visitat, segurament per les poques vies que té equipades. de totes maneres, les vies són bones i tenen l'alicient d'escalar-hi a vista perquè poc magnesi hi trobareu.

té alguna via fàcil al sol (IV-V) just a peu de pista.
nosaltres escalfem amb ??? 6b, segona via començant per l'esquerra, que ressegueix una fissura roma que, bàsicament, ens marcarà la línia a seguir. arribes a la R amb la sensació de no haver escalfat (que no vol dir que sigui fàcil, sinó que hi fas poca força).

seguim amb ??? 6b+ a l'esquerra de l'anterior, just la primera via de la cara nord-est. apreta una mica més i s'hi escalfa millor.

i de seguida ens fiquem a l'objectiu, combipeich 7a+. a vista és difícil, sobretot als trams on apareixen molts foradets i no saps ben bé quin és el correcte. després d'un digne primer intent, al segon intent caic a l'última xapa anant a buscar el canto salvador per arribar a la R, un peu mal posat i que s'ha escapat n'ha estat el responsable... cap problema, hi tornarem, sobretot mentres faci aquesta calor!!!!