5.10.08

ROCA DELS ARCS. La taca de romesco

com que el cap desetmana m'ho vaig passar com un nen a vilanova, vem aprofitar que els dijous faig festa i ens hi vem tornar a acostar amb el joan cunill i el kiku soler.

la intenció ja era tibar una mica més que el cap de setmana, cap a una via que ja feia temps que li tenia ganes.

la taca de romesco, 200m 6b+/c

la ressenya fotografiada del bar:

el primer llarg em toca a mi. és una placa fàcil fins a un pas fi de monodit. com que vaig en fred i em tiba una mica el dit faig un elegant pas d'A0 i evito mals majors.

el segon és un desplom de 6b, bon canto i de bon fer. surt bé.


el tercer em torna a tocar. pas de bloc sortint de la R que surt, i al segon bombet em fa por que em patini el peu i em penjo. segueixo en lliure fins a la R. llarg boníssim, d'aguantar els 2 passos de bloc i pila fins a la R. 6b+/c


el següent llarg supera un desplom amb canto i una placa fins la R. molt maco. 6b.

el 5è és un desplomet de 6a (canto brutal) i després IV fins la R. hi ha una baga en una sabina, sinó un alien groc pot ajudar.

i el 6è i últim, desplom brutal amb canto de no encantar-se i placa més fàcil però menys assegurada. aquí un parell d'aliens també poden ajudar...

voliem sortir per la cabaret galàctic, però el buril del pas de 6b està petat... sortim per la feixa cap a la dreta tot grimpant.

una molt bona via, sobretot si hi vas amb la pila que et reclama, que és molt atlètica. 12 cintes i algun alien (per si de cas...)

4 comentaris:

Raquel ha dit...

Ostres, aquesta també l'he feta! I també vaig disfrutar un munt!!! Això sí, recordo: pila, pila i més pila!!

Mingo ha dit...

Coi un 6b de bon fer, serà per què el saps fer.
Moltes felicitats per la tibada

marsi ha dit...

Bones Ivan! El Kiku Soler, el maskina de curses de muntanya? No sabia que escales..

Tu rai que vas fort!

Iban Bessa ha dit...

un 6b de bon fer... volia dir que és evident, ben protegit i que no té res amagat ni cap "truco". a l'hora de fer-los les passo putes com tothom!
si marsi, el kiku màkina de les curses de muntanya i seleccionador aquest any. també escala i no ho fa gens malament (mkillor que jo quan corro...)