17.10.08

ROCA DELS ARCS. EL barón rampante

dijous... paella???? no, si pot ser dijous...paret!!!

quedem amb el joan cunill i cap a vilanova falta gent. corda friki, grigri i 16 cintes i un camalot del 2. objectiu: el baron rampante, 210m 7a+ (6b obl.). la via està equipada amb parabolts.


i el pany de paret per on puja (o desploma) la via:


comença el joan amb el L1: és el més difícil i obligat. jo li donaria el 6b+ que hi ha a la guia antiga de vilanova. vem posar el camalot del 2, però el del 3 encara quedaria més a "cañon". mala roca al començament.


L2: més fàcil i ben protegit que l'anterior. jo li posaria 6b. molt maco, dels millors de la via.


L3: aquí entrem al "tomàquet". factible fins al peu del mur desplomat, pas duríssim i després aguantar de canto petit i bastant "sobat". es trampeja bé fent algun repòs i es possible fer-ne molt en A0's llargs. s'ha d'apretar (jo el veig més a prop del 7b que del 7a+, sobretot perquè els cantos ja patinen bastant).


L4: tocat com arribo a la R del llarg anterior, aquest també em fa suar bastant (dos llargs durs seguits, descansant només 5 minutets entremig...). canto petit i rom, sort que el llarg és curt... 7a tampoc li quedaria malament. es passa bé, reposant...


L5: s'ha acabt el bròquil, llarg de V+/6a, no especialment maco. molt facilet, sobretot venint d'on venim.

L6: fantàstic llarg de V+/6a de 50m. una joia per acabar la via.

d'aquí, enlloc de sortir per la feixa, sortim recte amunt en un llarg més, IV+ o així. baixem caminant pel camí de l'oest, que patina menys.

resumint, una molt bona via on ja s'ha d'apretar bastant, i amb els cantos bastant sobats (que encara fa que apretis més). els quatre primers llargs no perdonen, sempre et van desplomant.

4 comentaris:

marc ha dit...

A aqueta li tinc l' ull posat de fa temps. Felicitats pel vion

Mingo ha dit...

Uau felicitats per la via.
Salut

Raquel ha dit...

Tela, tela, telaaaa!! Això és anar fort!!

Iban Bessa ha dit...

la via és molt bona, i si passes el primer llarg la resta ja es trampeja bé...
i d'anar fort res de res! amb A0's i reposos es poden fer moltes coses, i amb parabolts encara més!!!