12.6.08

MAL PAS. Brutals!!!

només una petita entrada per explicar que dimarts a la tarda vem anar al mal pas a provar les vies noves del Capis. el resultat: són BRUTALS.
després d'escalfar, provo dimecres de patum. és la de l'esquerra de les dues, just a la dreta de cal nen rosa. és com l'esperó del petitó, però més desplomada. un esperó molt estètic, on només a l'entrada té roca una mica dubtosa (unes repeticions més i estarà tot net). el grau... deu rondar el 6b o 6b+, ja ho anireu confirmant. el fer-la a vista, no estar marcada, etc, et deixa una mica sense saber quina dificultat deu tenir...
després provo calmet de conduïr. just a la seva dreta. a vista no surt, també va per un esperó, encara més desplomat. l'entrada és per la dreta de les xapes, passet fi al primer bombo, repòs i aguantar fins dalt. al primer intent, tants forats m'atabalen i em destrossen els avantbraços... al segon ja l'encadeno, tot i que ben inflat! el grau: 6c+/7a aproximadament. molt bona també.
les dues molt estètiques, val la pena tornar al mal pas per provar-les!!!!

3 comentaris:

K. ha dit...

Doncs hi tornarem!

Mercés als dos!

Iban Bessa ha dit...

excepte l'entrada, que es netejarà amb el pas de les cordades, han quedat unes vies molt bones, estètiques i ben equipades... tot un luxe que no es pot desaprofitar!!!

Anònim ha dit...

Hola Iban,
Completament d'acord que són molt bones i per disfrutar, però, la Calmet de conduir té un petit inconvenient. Hi ha un parell de xapes que et volen obligar a anar cap a la dreta quan es puja perfectament de dret, o sigui, té uns xapatges poc encertats.
Necessitaré més intents que tu, perquè amb dos no ho he pas aconsseguit.
Anecdota: el qui vulgui comprar la guia de Montanejos directament al seu autor,(Ernesto López) el trobarà avui i demà a l'aparcament de Can Guies-El Roure.

Ernest