7.5.08

RIGLOS. Mallo Colorado, Anorexia i Carla

després de la gran diagonal de peña telera, vem fer un intent d'anar amb esquís al garmo negro des de panticosa. el paisatge va ser desolador: no pots passar en cotxe fins al balneari sense reserva al balneari o a l'hotel o si no tens un cotxe de luxe (les furgonetes no ho són...). allò és una destrossa espectacular d'un indret de muntanya (formigó i construccions "de luxe" per tot arreu) i, a més, la neu comença prou amunt com per "garantir" una horeta amb els esquís a l'esquena... canvi de plans: RIGLOS!



dissabte anem als mallos "dels nens", cap al mallo colorado (ressenyes).
portem la guia de riglos (ens van dir que sortirà a la venda la nova guia al juliol) i hi ha moltes coses noves que no hi surten. per sort una colla ens orienten, comencem per l'anorexia (ressenya dels ressenya).


la via no té gaire història, parabolts (i algun espit), grau assequible (V més fàcil que als mallos grans), bona roca (bolos grans i gens sobats) i poques panxes.



rapelem amb 30m des de la sabina.


com que en 1h i quart hem fet la via anem a per una altra, la carla (la ressenya a dalt).


és un pèl més difícil (V+) que l'anterior i va just a la seva dreta, tot seguint les xapes negres. una mica més vertical i cantos menys evidents. en una horeta i quart també es fa, ràpel i cap al bar, que tant sol ens ha fet venir set de cervesa...

2 comentaris:

Raúl ha dit...

Molt bones.

Molt maques las dues vies. La de la dreta de l'Anorexia la varem fer a l'hiver.

Es una miqueta mes dura que l'Anorexia, pero em sembla que es diu Los kilos te sientan bien, i que la Carla queda a l'esquerra. A ver que en diu la nova guia quan surti.

Croquis

Salutacions

Iban Bessa ha dit...

merci! això és un desastre... hi ha la pàgina de madteam que diu que carla és a la dreta, uns "locals" que ens vem trobar ens van dir el mateix... la ressenya de barrabés diu que és a l'esquerra, als "ressenya" també els van dir el mateix...
la qüestió és que independentment del nom, la de l'esquerra és més fàcil que l'anorexia i la de la dreta un pèl més difícil.
haurem d'esperar a la nova guia!!!