15.4.09

MONTGRONY. El galliner

tot just començar la setmana santa, abans de les pluges, vem anar amb el calmet a montgrony. allà vem començar a escalar al parking, en un "7a" bastant bo per escalfar (així me'l va vendre...).
l'edat ja em fa ser prudent i "escalfo" en top-rope... resultat: una bona inflada i el suposat 7a resulta ser patir pel pati, 7a+. dos reposos i gairebé he acabat el dia!!

després em convenç per provar una línia nova del pere morales, boníssima, el galliner, 7a, situada just a l'esquerra del parking, en un esperó molt vistós.







més a l'esquerra hi ha una via nova del calmet, i pròximament n'hi apareixeran més, però això ja són figues d'un altre paner i ja ho explicarà ell que acabi amb la feina de publicar el viatge al wadi rum.

després d'aquí baixem al prestill, on trobem tota la trepa de fanàtics provant les vies noves. torno a provar en top-rope el monstre del llac nes, 7b. avui ja no faig el ridícul i me'n surto més o menys dignament. seguirem entrenant...

el dia passa de pressa i nosaltres anem a poc a poc, cap a casa falta gent!!!!

3 comentaris:

Jortx ha dit...

Nosaltres vam estar pel Prestill dijous i ja vam clixar les vietes noves del Pàrquing! A més feien obres per allà la fossa i fotia una bona pudor!

El Tati va engalomar l'Au Fènix i jo vaig caure al pas dur de la Jannis Joplin per falta de gasolina mental....... En toprope va sortir de conya i El montre del Llac Nes va sortir amb una sola parada amb top també!

El pròxim dia cal tatxar!!!

Fins aviat mestre!

Iban Bessa ha dit...

el pròxim dia... per tatxar el monste em farà falta molta pila física i mental... he d'entrenar!!!!

salut!!!!!

Ricard ha dit...

Ei Terrible!!! que ja començo a tenir Montgronyitis!! A veure quan ens hi acostem,..ja ho saps,..a la nostra manera,.."sense pressa"....
Per cert,..jo et veig bastant ben preparat per "atacar" el Monstre...je,je!!