2.3.09

MONTGRONY. Font del Prestill

dues visites amb el calmet a la font del prestill donen per molt...

passem la vena, anem a la tranquilitat! entre el prestill i l'escenari han equipat unes plaques amb unes quantes vies que van molt bé per escalfar. de dreta a esquerra (aproximadament) 6a+, 6b, 6b, 6c, 7a i V+

seguim al prestill, aquí encadeno alpens-sora, una molt bona via de 32m, 6b+.

després em fico "enganyat" a Janis Joplin, 7a. el calmet diu que és el millor 7a de montgrony (jo ho reafirmo amb els que he provat, que no són tants...), però ell m'amaga informació que si que surt a la guia (degotalls gegants i ancoratges lluny). surt a vista, i és boníssima, i les xapes estan col·locades on toca, però no n'hi sobra ni una...


ell es dedica a una nova via, 7b+ o 7c de gairebé 50m... un viote de placa!


i el segon dia anem a provar el monstre del llac nes, una nova via equipada pel calmet (ara ja té dues germanes al costat). molt bona, dura, massa dura per mi (7b o més...). a ell li surt sense massa problemes... i jo la desmunto com puc mentres es fa foscper cert: el luichy m'ha enviat la guia del montsant pel concurs guanyat. moltes gràcies!! i molt ben feta!!!

2 comentaris:

Ricard ha dit...

Maki!! a veure quin dia et tornes a deixar "enganyar" per anar a saludar els altres dos "monstruitus" del llac!! Segur que t'acabes motivant!!
A kuxillu!!
Salut!

Jortx ha dit...

He vist que han apuntat els noms de les vies noves de l'Escenari al seu peu. Te'ls poso aquí per si t'interessen, d'esquerra a dreta:

La poca traça v+
Amb el cul apretat 7a
Xuxarra 6c
La tribu 6b
Els vinga vinga 6b
L'equilibrista 6a+

Salutti!