27.4.08

ROC DE LA LLUNA. Visita fugaç

divendres teníem una estoneta al matí amb la montse per trepar i, cansats d'anar sempre a certs llocs, ens decidim a fer una visita llampec al roc de la lluna, al joc de pilota sud..
la pista està com sempre, es puja bé sense pressa. arribem i la montse comença per l'esquerra, escalfant a les faciletes tots els matins del món i xapes jom, les dues V. jo em miro matarile dream, 6a que encara no he fet mai, però és poc agradable a la vista, no motiva per escalar-la i la deixo, prefereixo escalar vies més bones...
després ja passem al sector central, on escalfo amb la fantàstica dulcinea del tobillo, 6a (la montse també la prova).
després toca anar "tatxant" el sector. me'n falten dues del grau que puc fer força bé, ja tinc feina:
baras tonight, 6c. em surt bé a vista, no la trobo gaire difícil, forats i anar fent. molt maca i bona, "l'alegria" que hi ha entre la última xapa i la R encara dóna més ambient.
s'acaba el temps, em fico a manara clic, 7a. surt a vista, es tracta d'aguantar algun passet més finet de bidits i anar fent de forats més grans. si vas recuperant als forats bons no té massa problemes (si no recuperes i et fon la pila tindràs més problemes...). és molt maca.
durant tot el matí ha fet molta calor, escalant gairebé massa... ja tinc l'esquena vermella del sol. un matí completament tranquil (estavem sols) i ben aprofitat (només em falten matarile dream, 6a i orgasmos de maria 7b+, que em donarà més feina que un matí), fantàstic!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

mirar el següent video, què fer si et quedes sense bateria del quad i tens una corda, 2 bodriers i ganes de festetes....

http://www.youporn.com/watch/185672/alpine-hot-sex/

boníssimes vistes.