9.12.07

MOLES DEL DON

aprofitant el pont hem baixat amb la montse als ports. com que hem arribat dijous al migdia, una vieta per començar, recomenada pel soldevila a les 100 millors:


SOLS PER MARIA, 140m 6a+. via molt bona, la millor que hem fet aquests dies, sobretot el segon llarg (6a segons el soldevila, 6b segons el luichy a onaclimb... jo em quedo amb 6a+ continu). la via està equipada amb químics i reunions rapelables, 12 cintes. nosaltres hem escalat totes les vies amb corda friki. obligat deu sortir V+.



divendres seguim amb les recomenacions soldevila:
OBSESSIÓ CONTÍNUA, 100m, 6b/+. també molt bona, no tant com l'anterior. el segon llarg (6b segons el soldevila, 6b+ segons onaclimb) és finet finet... canto petit i pocs peus. equipada amb parabolts, obliga més que l'altra, 6a o així. 12 cintes i es rapela amb corda friki de 70 per la via anterior o amb cordes més llargues per la mateixa via.


pocs peus a tota la via...

hi havia una cordada al costat fent ANARCOMA, 6b, que també feia molt bona pinta.

les ressenyes d'onaclimb:


després busquem una vieta més relaxada:

PASSIÓN POR LA BIRRA, 150m, V+. via molt bona, amb grau còmode i ben assegurada. la montse es curra el primer i l'últim llarg. el primer és més V+ com diuen els de ressenya que el V que diu la guia vella dels ports. cintes express. baixem pel descens a peu fins la canal de després de la tintin. ressenyes de ressenya.net



dissabte, després de molt voltar i buscar coses que no trobàvem, ens decidim a fer una vieta on el fort vent que fa aquests dies no ens molesti massa:

PICASSO, MIRÓ, LES TÀPIES, 150m, V+. via bona, sobretot el segon llarg, poc lògica i que creua vàries vies. en general és bastant fàcil.






vista del pany de paret on estan les dues vies més difícils:





vista del pany de paret de la birra i la picasso:


com que no ha fet gaire bon temps, i el vent acaba molestant i refredant-te bastant, no hem fet gaire res més, a part de córrer gran part dels bars d'horta, trobar el pelut, el mimo, l'isaac i en pgb.
totes les vies les he pogut encadenar (l'entrenament d'escalar de canto petit al berguedà funciona quan vas a aquests llocs!!!), per tant no poden ser molt difícils ni obligades.

4 comentaris:

Josep Barberà. ha dit...

Ho has clavat quasi be tot!.Les vies que dius les he fet totes(soc de terreno)com es diu per la zona del delta de l'ebre.
En quant al segon llarg de la Obsessió Contínua,estic més per la opció Soldevila,6b de continuïtat sobre placa fina,fina.
Per fer l'Anarcoma,prepareus a tibar una mica més durant al menys dos llargs...estarien més pel 6b+,això si,molt ben equipada.És,a més,la baixada natural rapel.lant del sector,ull amb les tirades...35mts,corda en simple de 70.
Que bonic és el massis del port!.
Saludos.

PGB ha dit...

Bous! Be be, ja conec un altre blogger! :D

Natros vam fer la "No vendas la piel del oso antes de haberlo cazado" i certament no la venguis avans! Es una rampa d'adherencia que no et deixa gaire treva fins dalt :P

Cachodechichamaschachidelchocho!!!
Cagumdes power!

Iban Bessa ha dit...

josep: jo també estic més per la opció 6b soldevila. ja tenia ganes de fer més cosa als ports, però l'any passat me'n va fer fora el mal temps, i feia 7 o 8 anys que no hi vebia... em queda un xic lluny.

pgb: si, seguim apuntant a la llista de bloggers coneguts, i si hi ha el pelut pel mig elcachodechicha es farà famós!!!

Unknown ha dit...

Això si que és un HIT!! I vengah!!