16.9.07

INDIA (V). Fent el turista

una vegada acabat el trekking, només ens quedava anar tornant a Delhi. com? per terra... primera etapa, 20 hores en bus travessant l'himalaia de nord a sud, Leh-Manali, passant per diferents colls: Taglang La 5.328m, Lachlung La 5.060m, Baracha La 4.883m i Rohtang La 3.978m. les carreteres dolentes i de vertigen, amb l'últim coll entre la pluja i la boira i 20h amb un sol conductor... emocionant, per dir-ho d'alguna manera.

últim capvespre a Leh (a dalt i a baix)



els minibusos al Taglang La, a 5.328m


de Manali, al vessant sud de l'himalaia indi (verd i humit) vem anar a Shimla. muntanyós però de turons, ple de micos i boira.

Manali (a dalt) i Shimla (a baix)


de Shimla a Delhi, amb la corresponent visita a Agra, a veure el Taj Mahal (fantàstic). resulta que hi vem anar el dia dels aldarulls (per dir-ho d'alguna manera també, es mataven entre ells...) d'Agra, entre musulmans i indús. quan vem arribar a la porta el desallotjaven per por d'actes terroristes. per sort i per paciència nostra d'esperar-nos el van tornar a obrir, i vem ser dels primers a entrar, podent-lo visitar amb molt poca gent, tot un privilegi!

el moviment al carrers de la Vella Delhi (a dalt i a baix)



el memorial Gandhi (on el van incinerar, a dalt) i un mercat a Delhi (a baix)



el Taj Mahal, no és una postal, la foto és meva!!!

i cap a casa falta gent!!!!