29.5.07

URÚS. Nova visita i "PERILL"

avui dimarts toca escalar... nova visita a urús abans que ens desequipin el sector (corren veus... potser és una llegenda urbana, però per si de cas...).

al matí fa fred, bastant fred, no toca el sol i la roca està molt freda. "escalfem" al 6a+ de la dreta, amb uns "alejes" considerables, després volia fer un 5+ per no refredar-me més els dits, però m'equivoco i acabo fent un 6b (el primer de l'esquerra) a vista i bastant mal assegurat.

després cap al solet, al pany de paret del desplom. dos intents a "mosso infeliç" 7a+, que no surt i que em recorda que encara em falta pila per aquest tipus de vies. molt bona via i ben assegurada. 13 cintes.

el narcís encadena "shiita" 7a mentres el león i el calmet es barallen amb 7b+ i 7c+ respectivament...

MOLT IMPORTANT!!!
TOT EL SECTOR ESQUERRE (SOBRETOT) ESTÀ PLE DE PAPARRES A PEU DE VIA. ANEU ALERTA, NO PORTEU GOSSOS NI NENS, I VIGILEU BÉ QUE ES POSEN A LA PUNTA DE LES HERBES ALTES.
SI QUAN ARRIBEU A CASA EN TENIU ALGUNA DE CLAVADA, ES TREUEN AMB OLI (RESPIREN PER LA PELL, I SI LES UNTEM AMB OLI S'OFEGUEN I ES TREUEN, NO LES ARRENQUEU QUE ES POT INFECTAR)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que ho volen desequipar? Parc natural?

Gatsaule ha dit...

Si, és Parc Natural i és zona prohibida, però encara no està clar com acabarà el tema.

Xavi ha dit...

Ja fa temps que diuen que potser es desequipa però tampoc és un sector molt concorregut i menys ho serà si se sap que hi ha paparres. L'altre dia a l'Estany (Berguedà) també estava ple d'aquests bitxets. S'ha de vigilar perquè et poden provocar una infecció considerable. Adéu.