18.4.07

MONTSERRAT. agulla jordi solé massip

ahir vem anar amb el joan i el riki a la cara sud de montserrat, al sector de la vinya nova, al torrent del pont, concretament a l'agulla jordi solé i massip.

la nostra intenció era fer dues vies: "tormenta de verano" i "caída libre".


el problema és que seguint el llibre del soldevila de les 100 millors que diu que la tormenta és de parabolts ens vem embolicar. vem acabar fent la "perros callejeros", de dificultat similar i que està just al costat. això està extret de la pàgina del luichy:





"roca Jordi Solé i Massip, Perros Callejeros, a l'esquerra de la Revoluciones Celestes, molt ben assegurada i equipada per rapelar (2 ràpels de 55 m); roca excelent. Equipada per J Boter i companys; repetida el 29-Abril 2005; 2 h, L1: 25 m 6b, 6c, 6a+; L2: 25m 6a+, 6b+; L3: 25 m 6a; L4: 30m 6a/5/4 "







hi haurem de tornar a fer la tormenta, que està assegurada amb espits!





després vem fer la "caída libre". aquesta està assegurada amb espits i pitons (no parabolts i pitons com diu el soldevila). els seguros estan lluny als dos primers llargs, bastant lluny. als llocs difícils es va bé de xapa a xapa, a la resta s'ha d'escalar bé... vem posar l'alien verd al primer llarg per no caure a terra abans del primer pitó.


els llargs: 6c, 6b+ i 6a (fàcil).

de les dues vies es baixa rapelant

1 comentari:

Anònim ha dit...

He encontrado poca información de caida libre en la red.

La estuve mirando desde abajo despues de escalar otra vía cercana.
Ví seguros alejados en L1 pero parecía que se podía meter algo. Que grado obligado le das a L1? y a L2?
En que grado es realmente expo?

Gracias, Chavi