10.4.08

RIUGRÉIXER. nova visita i noves vies

ja feia dies que esperava que comencés a fer bo per tornar a riugréixer. dissabte va ser el moment.

el sector ha anat creixent durant aquest hivern (tot i que encara hi tinc tota la feina per fer), tant en vies dures com en vies més fàcils per escalfar.

la única pega és que encara estava cansat d'ahir i anava una mica justet de forces i pila, dues característiques molt importants en un sector tant físic.

encara feia una mica de fred per escalar a l'ombra, però al sol feia una temperatura genial.

les novetats a la cara est són, d'esquerra a dreta:


  • una via que no sé el nom, a l'esquerra del tot, la primera, 7a (?)

  • una encara sense nom a l'esquerra de la pim pam, 6a+

  • la directa pim pam s'ha independitzat i va a la reunió de la minyona, i queda de 6a+ (tal i com estava). la minyona crec que queda 6b+

  • entre la minyona i el trabucaire, hi ha una via nova que va a la reunió d'aquesta última, 7a. el trabucaire també queda de 7a

  • l'orfe té una variant a la dreta una mica més difícil, 6c+ (?). l'orfe potser 6c

les novetats a la cara nord són, també d'esquerra a dreta:

  • a l'esquerra del tot, un viote de 48m aproximadament, amb reunió intermitja, 7a (?). arrenca conjuntament amb gravetat lúdica i febre conillera (que queda de 7a+/b segons la meva opinió, 7a+ segons calmet)

  • entre febre conillera i ciao luciano hi ha un 7b o 7b+ (?)

  • a la dreta del tot hi ha dues vies noves, derbi, 6b/+ que segueix un arc fisurat i derbi variant, 6b/+ que surt per la placa.

si el calmet i el joan cunill no han fet més feina, aquestes són les novetats. les vies dures les ha equipat el calmet i les "fàcils" (6b/+ o menys) el cunill.

nosaltres vem provar la de l'esquerra de la pim pam, bona!, la pim pam, molt bona!, la directa pim pam, bona!, fa dies vaig provar les derbis, molt bones!



i també el trabucaire, brutal!






i el narcís (encerclat a la foto) a la febre conillera, brutal!




el sector va creixent, i com més gran es fa encara es va tornant més bo!! (si és que era possible)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eix, merci per la info. I gracies als equipadors! No n'hi sobren els sectors d'estiu!

haurem de pujar a catar-ho

Jortx ha dit...

Moltes gràcies als equipadors (i als divulgadors)!

El sector ja molava, però amb més alternatives segur que millora. I segurament la feina no deu estar acabada... :)

Quan hi vaig anar ja començava a refrescar i no el vaig poder gaudir del tot... Ja tornarem ja!!

Iban Bessa ha dit...

ara té més joc, per escalfar i per anar amb gent que no tibi molt. cada vegada és un sector més complet, i ara que vé el bon temps li haurem de treure partit.

els equipadors fan una feina impagable, que segueixin!!!

Anònim ha dit...

Primera visita al sector. L'he trobat poc tranquil i excesivament sorollós. Les vies són totes molt bones pel que expliquen i pel que he pogut tastar. L'ordre de les que he provat ha sigut: esquerra de la Pim-pam, La Minyona i l'Orfe, aquesta és la de màxim grau encadenat a vista. Després la de 48 mts al sector Nord, un repòs per a la 1a. tirada i impossible començar la segona. Tornant al sector Est la primera a l'esquerra per mi 7a+, molt dur i de bloc. Per acabar la Pim-Pam, que és excel·lent. Totes amb preses diferents a les habituals i conegudes. Fa falta un aprenentatge.
A la dreta de la Body Fitness (sector nord)hi ha dues vies noves. La Viatgeadicció és veu de placa impressionant i dura com les seves veïnes. Molt bona feina.

Ernest