10.4.08

RIUGRÉIXER. nova visita i noves vies

ja feia dies que esperava que comencés a fer bo per tornar a riugréixer. dissabte va ser el moment.

el sector ha anat creixent durant aquest hivern (tot i que encara hi tinc tota la feina per fer), tant en vies dures com en vies més fàcils per escalfar.

la única pega és que encara estava cansat d'ahir i anava una mica justet de forces i pila, dues característiques molt importants en un sector tant físic.

encara feia una mica de fred per escalar a l'ombra, però al sol feia una temperatura genial.

les novetats a la cara est són, d'esquerra a dreta:


  • una via que no sé el nom, a l'esquerra del tot, la primera, 7a (?)

  • una encara sense nom a l'esquerra de la pim pam, 6a+

  • la directa pim pam s'ha independitzat i va a la reunió de la minyona, i queda de 6a+ (tal i com estava). la minyona crec que queda 6b+

  • entre la minyona i el trabucaire, hi ha una via nova que va a la reunió d'aquesta última, 7a. el trabucaire també queda de 7a

  • l'orfe té una variant a la dreta una mica més difícil, 6c+ (?). l'orfe potser 6c

les novetats a la cara nord són, també d'esquerra a dreta:

  • a l'esquerra del tot, un viote de 48m aproximadament, amb reunió intermitja, 7a (?). arrenca conjuntament amb gravetat lúdica i febre conillera (que queda de 7a+/b segons la meva opinió, 7a+ segons calmet)

  • entre febre conillera i ciao luciano hi ha un 7b o 7b+ (?)

  • a la dreta del tot hi ha dues vies noves, derbi, 6b/+ que segueix un arc fisurat i derbi variant, 6b/+ que surt per la placa.

si el calmet i el joan cunill no han fet més feina, aquestes són les novetats. les vies dures les ha equipat el calmet i les "fàcils" (6b/+ o menys) el cunill.

nosaltres vem provar la de l'esquerra de la pim pam, bona!, la pim pam, molt bona!, la directa pim pam, bona!, fa dies vaig provar les derbis, molt bones!i també el trabucaire, brutal!


i el narcís (encerclat a la foto) a la febre conillera, brutal!
el sector va creixent, i com més gran es fa encara es va tornant més bo!! (si és que era possible)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eix, merci per la info. I gracies als equipadors! No n'hi sobren els sectors d'estiu!

haurem de pujar a catar-ho

Jortx ha dit...

Moltes gràcies als equipadors (i als divulgadors)!

El sector ja molava, però amb més alternatives segur que millora. I segurament la feina no deu estar acabada... :)

Quan hi vaig anar ja començava a refrescar i no el vaig poder gaudir del tot... Ja tornarem ja!!

Iban Bessa ha dit...

ara té més joc, per escalfar i per anar amb gent que no tibi molt. cada vegada és un sector més complet, i ara que vé el bon temps li haurem de treure partit.

els equipadors fan una feina impagable, que segueixin!!!

Anònim ha dit...

Primera visita al sector. L'he trobat poc tranquil i excesivament sorollós. Les vies són totes molt bones pel que expliquen i pel que he pogut tastar. L'ordre de les que he provat ha sigut: esquerra de la Pim-pam, La Minyona i l'Orfe, aquesta és la de màxim grau encadenat a vista. Després la de 48 mts al sector Nord, un repòs per a la 1a. tirada i impossible començar la segona. Tornant al sector Est la primera a l'esquerra per mi 7a+, molt dur i de bloc. Per acabar la Pim-Pam, que és excel·lent. Totes amb preses diferents a les habituals i conegudes. Fa falta un aprenentatge.
A la dreta de la Body Fitness (sector nord)hi ha dues vies noves. La Viatgeadicció és veu de placa impressionant i dura com les seves veïnes. Molt bona feina.

Ernest