9.4.08

CASANOVA. Mica en mica...

després de dues visites anteriors (això de tenir festa algunes tardes és fantàstic, sobretot després del canvi d'hora), divendres tenia entre cella i cella anar a la casanova. l'objectiu era una via que ja havia estat provant aquests dos dies, una via amb fama de fàcil, l'escurçó negre.

està situada a la part esquerra de la casanova, i és la primera via començant per l'esquerra. segons alguns dels frikis berguedans que últimament escalen molt pel ripollès i riugréixer, diuen que és un 7b+ fàcil, "com a molt 7b". com que per alguna cosa s'ha de començar, comencem per les fàcils, i si surten ja ens complicarem la vida més endavant.

escalfo en un 6b+ que no recordo mai el nom (diria que és llenega-me-la), fàcil també i després poso cintes a l'escurçó. avui em vaig penjant per no cansar-me com els últims dies.

després de descansar, començo la part més física d'abaix fins el repòs, descanso bé i faig la part més fina de dalt.


total, que quan arribo a la cadena m'ha costat ben poc comparat amb els intents anteriors, no hi ha com tenir els moviments clars i no dubtar enlloc!




o sigui que ja ho sabeu, si voleu encadenar un 7b+ fàcil... cap a la casanova!!!
I EL MILLOR DE TOT ÉS QUE INDEPENDENTMENT DEL GRAU, LA VIA ÉS BONÍSSIMA

2 comentaris:

Jortx ha dit...

Felicitats per aquest passet endavant! Si és una via de Casanova, fàcil o difícil, segur que és bona!

És comparable amb Cacarot? Perquè jo encara em trec el barret davant teu, que aquella placa de l'inici a mi em va deixar acollonit... el dia que la vaig provar ni m'hi movia!!

Iban Bessa ha dit...

eii gràcies!
la via no és comparable amb cacarot, no té cap placa tant fina ni has de tenir tanta fe en els peus. l'escurçó comença amb desplom de canto ,repòs i després lleuger desplom amb un pas amb menys canto, però res on els peus siguin agònics. és més d'aguantar de dits un pas de bombo i aguantar pila fins a la R.
quan vaig encadenar cacarot em va quedar la sensació de precarietat, aquí m'ho vaig passar com un nen!
salut i a tibar!