16.9.07

GALLINERO. Rabadá-Navarro

i per acabar la trilogia d'entrenament, l'endemà tornem al bus de les 6 i en 1h 10 minuts arribem al peu del gallinero, amb la intenció d'escalar la Rabadá-Navarro, 400m, 6b (V+ obligat).


aquí l'ambient se't segueix menjant, desplom, roca un pèl més dolenta que al tozal...

l'inici de la via és al punt on el camí passa més a prop de la paret, en un diedre. una bona referència és que a peu de via hi ha un arç.

una ressenya no massa bona: http://www.inazio.com/images/cot17.jpg

i una de millor:

la via és més treballosa, fa moltes voltes per esquivar els sostres que et surten al pas, i crec que és un pèl més dura que la ravier al tozal.

també té bastants pitons, però has de portar un joc complert de friends, tascons i bagues, a més de 14 o 15 cintes express. el tram fins al jardí és el més laboriós i dur, però els llargs de xemeneia final tampoc et deixen relaxar. després del sostre (que vaig passar en artificial) hi ha un llarg perdedor, i la sortida al jardí es fa en un flaqueig amb baixada que té un ambient...
aquí encara vaig notar més la falta de ritme, i sent 3 vem trigar 9h. el descens es fa per les clavijas de cotatuero, en 1h i quart som al bus.

després cotxe i cap a casa, on arribem a les tantes de la nit... morts...




2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei bou, moltes felicitats per l'estada, jo tbe vaig fer les mateixes quan hi vaig anr per primera vegada, pero amb un dia entremig de descans,je,je.
Va sortir la xemeneia de la Ravier? i el llarg de despres de la feixa al gallinero, marquen 6a, xo ni de conya...
Ordesa es la tralla, una setmana més tard vam anar a la Racs i tbé és brutal, i més facil del que marca la topo de l'albert i l'esquirol, imprrescindible si tens portes el grau de VI ben après. no es regala res fins a dalt...je,je,je

Moltes Felicitats, salut i tàpia

Iban Bessa ha dit...

la xemeneia de la ravier... prou feines vaig tenir a sortir jo tibant dels pitons, allò patina molt! i el llarg de després de la feixa és bastant dur, he vist ressenyes que li dónen 6b... seguint la tònica d'aquests dies, si no puc tibo de tot el que hi ha!!!

la racs per l'any que vé, però estant més en forma.

salut!!!