10.3.09

CICLEMUNTANYA. Final de setmana

Divendres: Cecilia Buil, fracàs al Pakistan

Aquest divendres Cecilia Buil va visitar Berga per presentar la seva darrera projecció, Pakistan i Alaska, alpinisme als extrems, dos llocs oposats tant en cultura com en la situació al planeta. Cecília ens va explicar el seu fracàs a la expedició al Pakistan, on no van saber trobar la paret que desitjaven escalar, i quan la van trobar els va sorprendre el mal temps. Alaska a l'altre extem del planeta prop del famós Mckinley, una avioneta els va deixar sobre un camp de neu i durant tres setmanes van estar realitzant activitats alpinístiques suportant les baixes temperatures de fins -40ºc. 


Dissabte: Gabarrou i el Cerví

Dissabte, Patrick Gabarrou ens va explicar com de petit va descobrir la més característica i espectacular muntanya dels alps en el llibre "Cerví, cim exemplar" del famós guia Francés Gaston Rebufat. Mai s'hauria pogut imaginar que de gran esdevindria guia professional, i que realitzaria destacables primeres ascensions com per exemple la de la que va realitzar després de molts intents a la cara NW. Patrick també va passar un petit documental "tandem sky" de 13min on presentava un artilugi per poder guiar persones discapacitades en descensos d'esquí a pista. Unes 250 persones van assistir a l'acte.


Diumenge: Cloenda de luxe amb Sebastian Álvaro

El passat diumenge es va realitzar la cloenda del cicle d'enguany, el prestigiós documentalista i director del programa de TVE "Al filo de lo Impossible" Sebastian Álvaro, va realitzar una projecció on explicava els valors i principis que l'equip del "filo" sempre ha volgut defensar, una projecció on en més d'un moment el públic es va emocionar, al acabar els aplaudiments del les prop de 300 persones assistents es van allargar una bona estona. Actualment TVE ha prescindit del l'equip del "filo" però Sebastian ens ha pogut explicar que l'equip continuarà pel seu compte sota la seva direcció i que ja tenen tres expedicions preparades pel pròxim any.



aquests tres dies no hi vaig poder assistir, la vida m'ha portat per altres bandes... 

UN CICLE DE MUNTANYA QUE ES CONSOLIDA I QUE VAL LA PENA VISITAR!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola companys escaladors... estic desenvolupant una pàgina per cercar i compartir croquis d'escalada, inforcació d'escoles, sectors i vies. Estic començant i us convide a participar per donar a coneixer les escoles de Catalunya... Doneu-li una miradeta i si us interessa seria genial. www.enlavertical.com

Salut i roca!!!