26.3.09

VOLANT PEL ROURE

després d'una visita dissabte per l'estany, diumenge al cadí (troncs) i dilluns una estoneta a la casanova... dimarts a la tarda, ben cuit, toca visitar el roure.

l'ernest i el pepe hi ha estat equipant vies noves, i encara em queda feina per fer a les velles. com que només tenim la tarda aprofitem per anar aquí, que queda a prop del cotxe.

escalfem a les vies noves, concretament a les dues de l'esquerra.

com que encara no sé els noms (ernest???) i els graus són els que ens van semblar al cunill i a mi:

esquerra, 6a+/b. bona via, evidentment són molt noves i encara s'han de netejar una mica. tècnica. té un bloc que es mou a l'altura de la 4ª xapa, el pròxim dia que hi anem el tirarem.

segona, 6b. maca, pas extrany (o tècnic...) a la 3ª o 4ª xapa, no ho recordo...

després baixem a les vies més antigues, toca provar opció geomètrica, 7a/+.
a la primera passada hi poso cintes i miro els passos, a la segona, una vegada havia sortit de la part difícil, just al repòs (gairebé sense mans) em desequilibro d'esquena i surto volant en diagonal... uns 5m de bon vol, completament net. baixo d'allà mateix, un altre intent.
al tercer intent, tot i els nervis per sortir al repòs surt bé. m'haurà anat bé una bona volada, que feia molts dies que no queia llarg. aquesta via és la perla del sector, boníssima!!!

comença a fosquejar, és hora de tornar a casa i esperar que canvïin l'hora!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Iban,

les vies es diuen d'esquerra a dreta: Kiku Mico - Mona Simona - Gloria Màxima - Colla Pessigolla - Ramonatxo

Segur que et sonen aquests noms, doncs estan dedicats a aquesta colla entranyable de sobrevivents de la guerra de corea.

El Pepe ja li posarà nom a les tres restants i ja he contractat un dibuixant per a fer les ressenyes completes del sector. Es pot dir que ja està complert.

Objectiu de l'any: encadenar totes les vies del Roure, Je je...

Una abraçada

Ernest