5.3.09

CICLEMUNTANYA. Mitja setmana

ja portem tres dies del ciclemuntanya2009, les projeccions són molt bones i motivadores... 
us ho perdreu???

Dilluns: Rècord d'assistència a l'inaguració del cicle

Aquest dilluns mes de 150 persones es van aplegar a Puig-reig per assitir a la projecció "Esquí de muntanya als Alps".  El Cunill, la Montse, el Riki, el Roger i el Calmet, va realitzar una projecció molt divertida on el públic va poder veure el que representava una travessa d'esquí de muntanya al Alps. Han sigut més de 6 anys realitzant travesses com la famosa Chamonix Zermatt.

Dimarts: Jordi Magallón, un viatge tràgic al Ladakh.

Mes de 110 Persones aficionades a la muntanya, la BTT i els viatges van assistir a la projecció d'aquest passat dimarts. Jordi Magallón va explicar tots els entrebancs en que es va trovar durant el viatge, entre els quals els va tocar la repatriació d'un català mort que també realitzava un viatge amb bicicleta. Les notícies del tràgic accident a la Índia van arrivar a Catalunya transgiversades, i per uns moments els familiars i amics, van creure que el mort era Jordi Magallón.




Dimecres: El Lluc i la Laia explorant la Índia del Nord


El dimecres va ser el torn de Lluc Pellissa i Laia acero, dos apassionats de la muntanya i els viatges. Els més de 4 mesos que van passar a la índia del Nord, a regions com el Zanskar (Ladakh), els van permetre explorar valls desconegudes i fins hi tot realitzar tres noves ascensions a cims verges, amb la única informació del google earth. La reflexiva vida Budista de la Índia del nord va donar pas a la bulliciosa vida hinduista de la vora dels rius sagrats on va acabar el seu viatge. Tot hi jugar el Barça, el públic va superar les 100 persones.




i avui el pelut i la intifada!!!