24.10.09

L'ESTANY. La inhumana és humana

dissabte quedem al matí per fer el cafè. on podem anar? a mi em feia gràcia anar a la casanova, però la visita d'uns amics del ton que no han escalat mai al berguedà ens fan anar a l'estany, un dels sectors més macos en 50km a la rodona, tant per les vies com per l'entorn.

avui vaig sense un objectiu massa clar, però si anem a l'estany faré cas al comentari del tranki i em posaré amb ganes a la inhumana.

tot just arribar podem gaudir de la vista de la boira a la catalunya central, mentre nosaltres passem una mica de calor.



per escalfar, una via molt bona és la selva esmeralda, 6b+. comença suau i cada vegada tibes més. molt maca.

el pep em proposa muntar la inhumana des d'edifisi, 6c, però em sento prou valent i posaré les cintes tot provant els passos.
fa temps ja havia començat a provar algun top-rope a la inhumana, 7c, però el pas de bloc em quedava gran per la meva força, inhumà per mi... tot posant cintes trobo tres cantos de la secció dura ben molls... intento canviar la seqüència però no me'n surto... a veure si el sol ho eixuga tot! de moment m'he penjat un parell de vegades i les sensacions són bones.

arriba el moment de tornar-hi, la via no és massa difícil fins al pas de bloc. decideixo agafar els cantos molls (ara no ho estan tant) i no improvisar. bloqueig, bidit, esperó rom i m'aguanto!!! surto del pas de bloc ben nerviós. "m'he aguantat, i ara què???" només em queda fer-ho bé i aguantar el tipus. tot plorant plorant arribo a la cadena, encadenat!!!!!!

és el meu primer 7c!! si, ja sé que és un 7c "assequible", "fàcil" en el seu grau, però no seré jo qui decoti una via consolidada, després m'he de sentir que ho decoto tot, jeje. el pas de bloc seria 6b/c Fb a terra (no sóc tant optimista com en tranki, que li donava 6a+ Fb), però s'ha d'apretar una mica i després aguantar fins a la R.

això de fer bloc a savassona m'ha donat el punt de força necessari per aquests passos més explosius i desplomats.

avui ja tinc la feina feta, em mereixo un bon dinar i un bon sopar!!!!!!


tot feliç després d'haver encadenat!

un petit homenatge a un grup tant inhumà com la inhumana:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

bona via Ivan,enhorabona!!!!
ándale ándale!!!!
ciau!
Chuecs

Jordi ha dit...

Felicitats Iban! sembla que les sessions de bloc entre classe i classe fan el seu efecte.

marc ha dit...

culloooons....em sembla que si pujo algun dia a Vilada ja no et podré trucar...felicitats

TRanki ha dit...

EIIIIII!!!

REBOW!!! Felicitats, de veritat!!! Ara això ja no té aturador!!!

A muerte i que duri!!!

TRanki

TETE ha dit...

No era la meva intencio crear mal ambient amb el comentari del codigo berrinche que som cuatre escaladors per la zona i mola esta be amb tots.Be felicitats per encadenar i ara un altre TETE

Iban Bessa ha dit...

eiii
moltes gràcies a tothom!!!
tete, el comentari no anava per tu, hi ha gent (matapà, pep, ton...) que sempre fan broma sobre això, no hi ha cap mena de mal ambient!!!
marc, truca sempre que vulguis, escalar és fantàstic!

seguirem intentant-ho, i al final encadenarem!!!

salut i a tibar!!!!!!!!!!